14 Νοεμβρίου 2012

Τέλος ο Φερέιρα

Την απομάκρυνση του πορτογάλου τεχνικού από το τιμόνι του Παναθηναϊκού είχε ως αποτέλεσμα η συζήτηση του Φερέιρα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ το μεσημέρι της Τετάρτης (14/11) μετά την προπόνηση της ομάδας.

Ο Αλαφούζος είχε ξεκαθαρίσει και την Τρίτη (13/11) πως ο πορτογάλος απολαμβάνει την εμπιστοσυνή του, ωστόσο οι ενστάσεις των συνεργατών του, αλλά και οι αντιδράσεις του κόσμου τον ανάγκασαν να αλλάξει γνώμη και να τον απομακρύνει από την θέση του.

Ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΠΑΕ τον στήριξε όσο περισσότερο μπορούσε, αλλά του εξήγησε στη συνάντησή τους  πως οι πιέσεις, που δεχόταν ήταν μεγάλες και δεν μπορούσε να πράξει διαφορετικά.

Ως εκ τούτου, ο Φερέιρα αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των πρασίνων και οι διοικούντες την ΠΑΕ ξεκινούν την αναζήτηση του διαδόχου του.

Προσωρινά αναλαμβάνουν οι Χουάν Ραμόν Ρότσα και Γιάννης Βονόρτας, οι οποίοι και αναμένεται να καθοδηγήσουν τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Μετά το τέλος της συνάντησης των δύο ανδρών, ο Ρότσα ειδοποιήθηκε να μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ ούτως ώστε να υπογράψει και να αναλάβει την ομάδα μαζί με τον Γιάννη Βονόρτα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου