22 Απριλίου 2013

Γ.Σ. της ΠΑΕ

Επικυρώθηκε η νέα Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου στα 15 εκατομμύρια ευρώ, με τους παλαιούς μετόχους να έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν για δύο μήνες και συγκεκριμένα ως τις 21 Ιουνίου, ενώ για τους νέους μετόχους θα υπάρξει ένας επιπλέον μήνας, με αρκετούς μικρομετόχους να εκφράζουν τις αμφιβολίες τους.
Κατά τη διάρκεια της ΓΣ η Αθηνά Μπαλωμένου γνωστοποίησε πως υπάρχει επιχειρηματίας μη μέλος των μετόχων της ΠΑΕ που θέλει να συνδράμει στην ΑΜΚ και φέρεται να έχει βάλει ήδη χρήματα, χωρίς όμως να κάνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

ΤΟ ΔΣ

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, κατά την πρώτη συνεδρίασή του, αμέσως μετά την εκλογή του. Η συγκρότηση σε σώμα είναι η ακόλουθη:
Πρόεδρος: Αλαφούζος Ι.
Αντιπρόεδρος Α΄: Κωνσταντίνου Β.
Αντιπρόεδρος Β΄: Παναγόπουλος Χρ.
Διευθύνων Σύμβουλος: Σωπήλης Ε.
Μέλη: Γούναρης Δ., Ηρειώτης Ι., Καρανάσος Γ., Λουκάκος Π., Μακρόπουλος Α., Παναγιωτίδης Ι., Παπαδόπουλος Σ.

ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, παραδέχτηκε τα λάθη που έγιναν στη διάρκεια της χρονιάς και δήλωσε βέβαιος για την εξασφάλιση της αδειοδότησης, με το χρέος να μειώνεται στα 40 εκατομμύρια ευρώ από τα 47, λόγω της αλλαγής τιμής της μετοχής.
Όμως, ο προβληματισμός έρχεται από την ανακοίνωση του μπάτζετ της νέας σεζόν. Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού αποκάλυψε πως το μπάτζετ της νέας περιόδου θα πέσει από τα 28 εκατομμύρια ευρώ πέρσι (18 για το αγωνιστικό τμήμα και 10 για άλλα έξοδα, λειτουργικά κ.λπ) στα 10 εκατομμύρια ευρώ συνολικά για τη νέα σεζόν (!) με τα μισά, τα 5 εκατ. ευρώ, να πηγαίνουν στο ρόστερ και τα υπόλοιπα για διοικητικά και λοιπά έξοδα!

ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ

Ανησυχίες και ενστάσεις εκφράστηκαν για τον Νίκο Νταμπίζα που παραμένει φαβορί για τεχνικός διευθυντής, με τον Αλαφούζο να αποκαλύπτει πως τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού πρότεινε ο Καραγκούνης: «Ο Καραγκούνης, που ήταν μέλος της ομάδας της Ριζούπολης, μου πρότεινε τον Νταμπίζα γιατί θεωρεί πως είναι ηθικό στοιχείο»!
Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ ενημέρωσε επίσης πως εκτός από τον Νταμπίζα και τον Αναστασίου θα έχει συνάντηση και με τον Δημήτρη Σαραβάκο, για να συζητήσει το ενδεχόμενο να είναι στον Παναθηναϊκό με αυξημένες αρμοδιότητες.

Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ

Όσο για την επιστροφή στη Λεωφόρο, ο Αλαφούζος σημείωσε πως στόχος είναι η αύξηση της χωρητικότητας κατά 4.000 θέσεις, κάτι που είναι εφικτό σύμφωνα με τις μελέτες, όπως είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου