25 Ιουνίου 2013

Πρώτη προπόνηση

Με ελάχιστες αλλαγές σε σχέση με την περσινή σεζόν και με τον Εμίρ Μπαϊράμι να είναι το μοναδικό νέο πρόσωπο στην ομάδα, θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τετάρτης, η πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι αποδεσμεύσεις που είχαν μπει στο πρόγραμμα από τον Γιάννη Αναστασίου και τον Νίκο Νταμπίζα δεν έχουν προχωρήσει εύκολα, καθώς μόνο από το συμβόλαιο του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ κατάφεραν να απαλλαγούν οι «πράσινοι».

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά την έλευση παικτών μόνο ο Εμίρ Μπαϊράμι έχει έρθει, ενώ ο Έρικ Φάλκενμπεργκ που πατάει το μεσημέρι στην Ελλάδα δεν λογίζεται ακόμη ως μεταγραφή.
Έτσι στις 8:00 το πρωί στην Παιανία θα πάνε οι εξής 19: Μπαϊράμι, Ζέκα, Αναγνωστόπουλος, Αναστασόπουλος, Αποστολόπουλος, Γιαννιτσάνης, Δώνης, Καρνέζης, Κουσίδης, Λαγός, Μαυρίας, Μουζακίτης, Ντίνας, Ρισβάνης, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Σταματάκης, Ταμπάκης, Χουχούμης.
Λόγω υποχρεώσεων με τις Εθνικές τους ομάδες θα απουσιάζουν οι Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος και Μαρινάκης, ενώ οι Βελάσκες, Πίντο, Χαμπίμπ, Βιτόλο, Κουίνσι, Φορναρόλι και Τοτσέ έχουν εδώ και καιρό ενημερωθεί οτι δεν υπολογίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου