5 Δεκεμβρίου 2013

Δ.Σ. Συμμαχίας και ΠΑΕ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Παναθηναϊκής Συμμαχίας συνεδρίασε το απόγευμα της Τετάρτης και ενέκρινε τις οικονομικές καταστάσεις, την Έκθεση Πεπραγμένων και συγκάλεσε Τακτική Γενική Συνέλευση για τη χρήση 2012/13.

Το Διοικητικό Συμβούλιο κατάρτισε την Πρόσκληση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, η οποία θα δημοσιευθεί κατά το Καταστατικό και θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Σωματείου.

Η Γενική Συνέλευση αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 22 Δεκεμβρίου στον "Τάφο του Ινδού" με ώρα έναρξης στις 4.00μ.μ. ή στις 5.00μ.μ. Θα έχει προηγηθεί βέβαια ο ορισμός της για την 21η Δεκεμβρίου όπου δεν θα υπάρξει απαρτία ώστε να πραγματοποιηθεί τελικά την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου.

Φυσικά στην διάρκεια του Δ.Σ. στο οποίο έδωσαν το παρών τα οκτώ (Αλαφούζος, Ηρειώτης, Αντωνιάδης, Οικονομόπουλος, Κωνσταντίνου, Καρανάσος, Ρισβάς, Καιμενάκης) από τα εννιά μέλη, πλην του Χρήστου Παναγόπουλου, ο οποίος δεν έχει αντικατασταθεί ακόμα. Επίσης μέσα στην αίθουσα ήταν και η κ. Μπαλωμένου αλλά και ο νέος οικονομικός διευθυντής κ. Τουμαζάτος.

Αυτό που ειπώθηκε επίσης είναι πως πλέον η "Παναθηναϊκή Συμμαχία" κατέχει το 76% των μετοχών της πράσινης ΠΑΕ και πως οποιαδήποτε πρόταση πρέπει να περάσει από το Δ.Σ. της Συμμαχίας η οποία και θα αποφασίσει τι θα κάνει.

Με την ολοκλήρωση του Δ.Σ. της Παναθηναϊκής Συμμαχίας ξεκίνησε το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός παρουσία και αυτό όλων των μελών του πλην του Χρήστου Παναγόπουλου ο οποίος έχει υποβάλει την παραίτηση του και μένει να γίνει αποδεκτή από τον Γιάννη Αλαφούζο.

Το Δ.Σ. της πράσινης ΠΑΕ είχε πολλά διαδικαστικά θέματα για να ασχοληθεί όπως η έγκριση των ισολογισμών, η έγκριση συμβάσεων και το πότε θα γίνει η Γενική Συνέλευση.

Όλα τα θέματα εγκρίθηκαν και πέρασαν και στην Γ.Σ. της πράσινης ΠΑΕ η οποία θα διεξαχθεί την τελευταία μέρα του έτους και συγκεκριμένα την Τρίτη 31/12.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου