20 Φεβρουαρίου 2014

Ανακοίνωση ΠΑΕ - ΚΑΕ

Ανακοίνωση ΠΑΕ και ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Με κίνητρο την κοινή αγάπη και το συμφέρον του Παναθηναϊκού, συναντήθηκαν το πρωί της Πέμπτης (20/2/2014) ο πρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Γιάννης Αλαφούζος και ο πρόεδρος της ΚΑΕ, κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Το περιεχόμενο της συζήτησης αφορούσε σε ζητήματα που είχαν προκύψει προσφάτως όπως και θέματα συνεργασίας αλλά κι ενίσχυσης της ομάδας.

Συγκεκριμένα:

• Κάθε μία από τις δύο πλευρές έλαβε ικανοποιητικές εξηγήσεις σχετικά με πρόσφατα γεγονότα τα οποία- όπως συμφωνήθηκε- δεν θα είναι αποδεκτά από εδώ και στο εξής, ενώ υπήρξε δέσμευση ότι δεν πρόκειται να ξανασυμβούν. Η κοινή αγάπη για τον Παναθηναϊκό είναι ικανή από μόνη της να οδηγήσει στο να ξεχαστούν όσα προηγήθηκαν.
• Συμφωνήθηκε ότι από το καλοκαίρι ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, κ.Δημήτρης Γιαννακόπουλος, θα ενισχύσει οικονομικά την ΠΑΕ , χωρίς να αγοράσει μετοχές ή ποσοστό στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά θα συνδράμει σημαντικά με ένα ποσό το οποίο θα κατατεθεί μέσω της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Γιάννης Αλαφούζος ξεκαθάρισε ότι θα είναι ευπρόσδεκτη κάθε μορφή βοήθειας από την πλευρά του κ. Γιαννακόπουλου.
• Συζητήθηκε διεξοδικά το ενδεχόμενο συμπόρευσης των δύο προέδρων στο χώρο των Media με δεδομένο ότι αμφότεροι δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο τομέα.
• Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Γιάννης Αλαφούζος δεσμεύτηκε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμία εμπλοκή στην εταιρεία από ανθρώπους οι οποίοι κατά το παρελθόν ηγήθηκαν της πολυμετοχικότητας.
• Ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε ειλικρινείς εξηγήσεις σε ό,τι αφορά στο θέμα των ξένων επενδυτών και ανέλυσε τα αίτια εκείνα που προέκυψαν και τα οποία τελικά δεν καθιστούν- στην παρούσα χρονική στιγμή τουλάχιστον - πρόσφορο το έδαφος για επένδυση.
• Οι δύο άνδρες συμφώνησαν σε περαιτέρω ειλικρινή συνεργασία μεταξύ τους με γνώμονα το καλό του συλλόγου που αγαπούν εκατομμύρια φιλάθλων σε όλο τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου