1 Μαΐου 2014

Ανάπλαση Λεωφόρου


Παρουσιάστηκε το πλάνο ανάπλασης της Λεωφόρου από τον πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο. Ο ισχυρός άνδρας των «πράσινων» μέσω βίντεο, αλλά και πλούσιου φωτογραφικού υλικού, παρουσίασε την μακέτα του νέου γηπέδου της λεωφόρου Αλεξάνδρας.


«Τέλος της άλλης σεζόν θα είμαστε έτοιμοι» είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος ουσιαστικά κήρυξε την έναρξη των έργων ανάπλασης, τα οποία ευελπιστεί να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο των θεμάτων γηπέδου της ΠΑΕ, κ. Γιάννη Παναγιωτίδη οι αλλαγές που θα λάβουν χώρα στην έδρα του Παναθηναϊκού, έχουν να κάνουν με την αύξηση της χωρητικότητας, την προσθήκη πολυτελών σουιτών, καθώς και τη δημιουργία εστιατορίου και μουσείου, τα οποία θα χρησιμοποιούνται και σε μη αγωνιστικές ημέρες.

Τέλος, το κερασάκι στην τούρτα αποτελεί η πρόθεση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, να κατασκευάσουν ένα αλουμινένιο περίβλημα περιμετρικά του γηπέδου, πάνω στο οποίο θα μπορούν να προβάλλονται «διάφορα πράγματα».

Μάλιστα, ο Γιάννης Αλαφούζος, εμφανίσθηκε αισιόδοξος πως ο Παναθηναϊκός, σε περίπτωση που προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ δεν θα μετακομίσει στο ΟΑΚΑ, αλλά θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Λεωφόρο, η οποία θα φτάσει να έχει χωρητικότητα ύψους 20-22 χιλιάδων θέσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου