15 Φεβρουαρίου 2015

Πούτσα στον ψόφη!

ΟΦΗ - Παναθηναϊκός 2-3

Την πέμπτη διαδοχική του νίκη στο Πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός μετά το 3-2 στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ 2014/15.

Οι «πράσινοι» που προηγήθηκαν με το… καλημέρα στο ματς, είχαν για πρωταγωνιστή τον Νίκο Καρέλη, ο οποίος άνοιξε και… έκλεισε τον χορό των τερμάτων τους -με τον διεθνή επιθετικό να έχει και ένα δοκάρι, σε προσπάθειά του στο 59ο λεπτό.

Παράλληλα, ο Ντάνιελ Πράνιτς «χτύπησε» στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, ισοφαρίζοντας προσωρινά σε 2-2 κι ενώ είχαν προηγηθεί το γκολ του Μονιάκη και το πέναλτι που είδε ο διαιτητής Δημητρόπουλος, το οποίο είχε μετατρέψει σε γκολ ο Μερεμπασβίλι, ένα λεπτό πριν την ανάπαυλα.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός παραμένει στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα απέχοντας έξι πόντους από τον πρωτοπόρο ΟΣΦΠ και πέντε από τον τρίτο ΠΑΟΚ.

ΣΚΟΡΕΡ: 26’ Μονιάκης, 44’ (πεν.) Μερεμπασβίλι / 2’-75’ Καρέλης, 49’ Πράνιτς

ΟΦΗ: Λόρια, Μπολάκης, Μονιάκης (31’ Ροβίθης), Φαζός, Δαμιανάκης, Κάλαϊτζιτς (78’ Περογαμβράκης), Λαμπρόπουλος, Μακρής, Μερεμπασβίλι, Κουτσιανικούλης, Τζορτζ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Ζέκα, Σίντενφελντ Τριανταφυλλόπουλος, Χουχούμης, Λαγός, Πράνιτς, Μαυρίας (46’ Νίνης), Πέτριτς (62’ Ατζαγκούν), Καρέλης (86’ Κουτρουμπής), Μπεργκ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου