2 Απριλίου 2015

Λαχειοφόρος Ερασιτέχνη

Μεγάλη Λαχειοφόρος αγορά του Π.Α.Ο

O Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος σε συνεργασία με τη Λοταρία Α.Ε. διοργανώνει μεγάλη λαχειοφόρο αγορά με πλούσια και εντυπωσιακά δώρα για τους φιλάθλους του Συλλόγου, συμπεριλαμβανομένου και ενός αυτοκινήτου Chevrolet Spark LS+.

Οι φίλοι της ομάδας έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν λαχνούς των τριών ευρώ (3€) από δύο σταθερά σημεία,
Τάφος του Ινδού, Θύρα 7Α Γηπέδου Απόστολος Νικολαΐδης  (από Τετάρτη 1/4)
Γραφεία Υγρού Στίβου Παναθηναϊκού Α.Ο. στο Κολυμβητήριο του Ο.Α.Κ.Α.
και να μπουν στη μεγάλη κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Μαϊου 2015 στα γραφεία του Ομίλου.

Αγοράζοντας έναν λαχνό, έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε ένα από τα μεγάλα δώρα ενσχύοντας παράλληλα τον Σύλλογο αλλά ταυτόχρονα λαμβάνετε και σημαντικές εκπτώσεις σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις

Πετρογκάζ
Διαγνωστικό Κέντρο «ΕΥ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΝ»
DELATOLAS EXPRESS GARGO
AVANCE Rent a Car
Shushija Sushi Bar
Α.ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ Γενική Μεταφορική
JETOIL
ETEKA
Ελαστικά Δημητρακόπουλος
Κρεατοφαγείον
Cafe-Restaurant The Family
Speak Easy Bar
KTEO Autovision Λ. Θηβών
SOUL BEAUTY AND SPA


Ο Παναθηναϊκός είμαστε όλοι εμείς, οι διοίκηση, οι αθλητές και οι αθλήτριες, μα πάνω απ’ όλα οι «χιλιάδες φίλοι» του. Και όλοι μαζί μπορούμε να φέρουμε τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό ξανά στη θέση που του αξίζει, του «πρωταθλητή σε όλα τα σπορ».
Πληροφορίες στα τηλ.: 210 6826659, 6979 090941, 6986 321457

ΟΡΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΥ ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ
ΤΟΥ  ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ (Π.Α.Ο.)

ΑΡΘΡΟ 1ο Προς τον σκοπό αυτό, το Σωματείο έχει ήδη κατά νόμον εκδώσει και θεωρήσει είκοσι μία χιλιάδες λαχνούς ονομαστικής αξίας τριών ευρώ (3,00 €), αριθμούμενοι από 00001 μέχρι και 21000.

ΑΡΘΡΟ 2ο : Αθλοθετούμενα προς κλήρωση δώρα της ανωτέρω λαχειοφόρου αγοράς είναι τα κάτωθι:
1)Ένα αυτοκίνητο CHEVROLET SPARK LS PLUS +
2)Μια κρουαζιέρα M/Y VENEZIA
3)Ένα φορητό υπολογιστή APPLE MACBOOK AIR MJVM2 11’’
4)Ένα tablet APPLE IPAD MINI 3 WI-FI CELL 4G 16GB
5)Ένα κινητό τηλέφωνο SAMSUNG GALAXY S5
6)Ένα tablet TOSHIBA WT 7-C-100

ΑΡΘΡΟ 3ο: Η κλήρωση των νικητών θα διεξαχθεί κατά τα ανωτέρω στις 04/05/2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18.00, στον κλειστό χώρο των γραφείων του σωματείου στην πόλη των Αθηνών και επί της οδού Κόνιαρη αρ. 45 (3ος όροφος) και θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση/χοροεσπερίδα και θα γίνει η κλήρωση ηλεκτρονικώς, με γεννήτρια τυχαίων αριθμών της εταιρίας “ID QUANTIQUE SA” και με σειριακό αριθμό 132505Α410, αδιαμφισβητήτως πιστοποιημένη στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (ΕΟΧ), στην οποία και θα εισαχθούν, ως αριθμοί συμμετέχοντες στην κλήρωση, το σύνολο των διατεθέντων λαχνών μέχρι το χρόνο πραγματοποίησης της κλήρωσης.

ΑΡΘΡΟ 4ο : Νικητής του πρώτου δώρου ανακηρύσσεται ο κάτοχος του λαχνού, του οποίου το νούμερο θα εξαχθεί πρώτο από την ανωτέρω γεννήτρια, και αφού προηγηθεί προφορική κήρυξη της κληρώσεως του πρώτου δώρου. Με την ανωτέρω διαδικασία, ανακηρύσσονται και οι υπόλοιποι νικητές της κληρώσεως. Έκαστος λαχνός μπορεί να κερδίσει άπαξ και μόνον. Σε περίπτωση εξαγωγής του αυτού αριθμού λαχνού σε δύο ή περισσότερες, διαδοχικές ή μη, κληρώσεις, η εμφάνιση του αριθμού αυτού, σε κλήρωση μεταγενέστερη αυτής κατά την οποία το πρώτον τυχόν εμφανίστηκε, θεωρείται ως μη γενόμενη και επακολουθεί επανακλήρωση.

ΑΡΘΡΟ 5ο: Για την παραλαβή του δώρου, ο τυχερός υποχρεούται να προσκομίσει, είτε στο χώρο της εκδήλωσης/χοροεσπερίδας είτε στα γραφεία του σωματείου, την αστυνομική του ταυτότητα και τον τυχερό λαχνό. Το δώρο είναι προσωπικό, και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα προϊόντα. Σε περίπτωση απώλειας του λαχνού, δεν μπορεί με κανέναν άλλο τρόπο να παραληφθεί το δώρο.

ΑΡΘΡΟ 6ο: Τα ονόματα των τυχερών θα εμφανίζονται στην ιστοσελίδα του σωματείου (www.panathinaikos1908.gr) μέχρι τις 04/07/2015 . Η εμφάνιση των ονομάτων των τυχερών και των νικητηριών αριθμών που κληρώθηκαν στην ιστοσελίδα θα αποτελεί μέθοδο ενημέρωσης όλων των συμμετεχόντων στην κλήρωση. Τα δώρα της συγκεκριμένης λαχειοφόρου αγοράς δύνανται όπως παραληφθούν μετά την ολοκλήρωση της κληρώσεως και για εξήντα μέρες ακόμα.

ΑΡΘΡΟ 7ο : Η συμμετοχή στην κλήρωση προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων και προϋποθέσεων, των αναφερομένων σε όλα τα άρθρα της παρούσης. Το σωματείο διατηρεί το δικαίωμα καταγραφής και δημοσίευσης οπτικοακουστικού υλικού από την κλήρωση και την παράδοση του δώρου για διαφημιστικούς σκοπούς.

ΑΡΘΡΟ 8ο : Ο κάτοχος του λαχνού θα πρέπει να είναι άνω τον των δεκαοκτώ ετών (18).

ΑΡΘΡΟ 9ο : Το σωματείο διατηρεί το δικαίωμα να ανακαλέσει εγκαίρως, και με ανακοίνωσή του στην ιστοσελίδα του σωματείου (www.panathinaikos1908.gr), τη διεξαγωγή και την κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς, ή να μεταβάλλει εγκαίρως και αζημίως οποιονδήποτε όρο αυτής, κατά την εύλογη κρίση του, και εφόσον αυτό απαιτηθεί.

ΑΡΘΡΟ 10 : Οι παρόντες όροι διεξαγωγής διέπονται από το ελληνικό δίκαιο και πάσα διαφορά σχετικά με τη λαχειοφόρο αγορά επιλύεται από τα αρμόδια δικαστήρια της πόλης του Πειραιώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου