22 Ιουνίου 2015

Γ.Σ. Ερασιτέχνη

Γήπεδο, οικονομική κατάσταση, απολογισμός προηγούμενης σεζόν. Πάνω σε αυτούς τους άξονες κινήθηκε η συζήτηση στη Γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού Α.Ο., πριν ακολουθήσει η ψηφοφορία για την ανάδειξη της διοίκησης της νέας διετίας. Το paoabroad.com ήταν εκεί και σας μεταφέρει το σχετικό ρεπορτάζ...

Παρόντες ήταν μέλη του Ομίλου, αθλητές από ερασιτεχνικά τμήματα, απλοί φίλαθλοι, εκπρόσωποι της ΠΑΕ και της ΚΑΕ και ορισμένοι παλαίμαχοι αθλητές.

Οι απουσίες ήταν εκκωφαντικές, καθώς δεν εμφανίστηκε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ από όσους «φωνάζουν» για όλους και για όλα διά του διαδικτύου εδώ και μήνες. Θα τοποθετηθούμε όμως για αυτό σε προσεχές άρθρο.

«881.000 ευρώ το καθαρό χρέος του Α.Ο.»!

Ο Γιώργος Καρανάσος, Γενικός Γραμματέας του Α.Ο. τοποθετήθηκε πάνω στην οικονομική κατάσταση του Ομίλου και σημείωσε πως ένα μεγάλο μέρος των χρεών έχει σβηστεί και ένα ακόμα μεγαλύτερο έχει διακανονιστεί. Το καθαρό χρέος ανέρχεται στο ποσό των 881.000 ευρώ.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Ηλίας Μιχαλαριάς ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν οικονομικά, όπως η ΚΑΕ και η ΠΑΕ «οι οποίες ήταν συνεπέστατες στις υποχρεώσεις τους», καθώς και τους Δημήτρη Γιαννακόπουλο, Γιάννη Αλαφούζο, Νίκο Πατέρα, Νίκο Ρισβά, Λεωνίδα Πολέμη, Βλάση Σταθοκωστόπουλο, Ανδρέα Βγενόπουλο για την ενίσχυσή τους. Ξεχωριστή ήταν η αναφορά του στον Αχιλλέα Μακρόπουλο, ο οποίος «κράτησε μόνος του τον Σύλλογο για ένα διάστημα και έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη».

Ακολούθησε ο αγωνιστικός απολογισμός των τμημάτων. Υπογραμμίστηκαν οι τίτλοι σε μπέιζμπολ, πάλη, καταδύσεις και σκοποβολή, καθώς και η τεράστια άνοδος σε πόλο, βόλλεϋ και γενικότερα σε όλα τα σπορ.

«Κατάργηση της Διπλής Ανάπλασης»

Το έντονο χειροκρότημα των παρευρισκομένων μελών στον Τάφο του Ινδού, όταν ο Ηλίας Μιχαλαριάς τόνισε πως επιθυμία και στόχος του Ομίλου είναι η κατάργηση της Διπλής Ανάπλασης, καταγράφηκε στα πρακτικά ως ομόφωνη θέληση της Γ.Σ. (του ανώτατου οργάνου του Παναθηναϊκού) να απεμπλακεί οριστικά από την περιπέτεια του Βοτανικού.

Ειπώθηκε πως στην επόμενη Γ.Σ. τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα υπάρχει ένα πόρισμα από τα έγγραφα της ΓΗΠΕΛ και πως θα ακολουθήσουν σημαντικές εξελίξεις.

Ο Ηλίας Μιχαλαριάς χρησιμοποίησε καυστικό λόγο για να στηλιτεύσει την εχθρική στάση του Δήμου Αθηναίων απέναντι στον Παναθηναϊκό. «Οι σχέσεις δεν έχουν αλλάξει καθόλου. Ο Δήμος μας βάζει συνεχώς εμπόδια». Τόνισε πως ακόμα και για την έκταση που έχει παραχωρηθεί ομόφωνα στον Παναθηναϊκό (πίσω από το γήπεδο), ο δήμαρχος δεν βάζει την υπογραφή του στα σχετικά έγγραφα και πως τα πάντα κολλάνε στη Δ.Α. Επισημάνθηκε, τέλος η πολύ μεγάλη απορία του Ομίλου για τον λόγο που η απόφαση του Σ.τ.Ε. για την κατάργηση του Προεδρικού διατάγματος καθυστερεί τόσο πολύ (πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος από την εκδίκασή της).

Μετά τους θερμούς χαιρετισμούς του εκπρόσωπου της ΚΑΕ και του Αχιλλέα Μακρόπουλου, ακολούθησε η διαδικασία της ψηφοφορίας. Το ψηφοδέλτιο, με λιγότερα ονόματα αυτή τη φορά (έπειτα από αλλαγή του καταστατικού), ήταν ένα, και τα μέλη του Ομίλου εξέλεξαν την ίδια διοίκηση να συνεχίσει το έργο της και τις προσπάθειές της να ανεβάσει ξανά στην κορυφή τον Παναθηναϊκό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου