7 Ιουνίου 2016

Απολογισμός Γ.Σ. Ερασιτέχνη

Tη Δευτέρα 6 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου στο κλειστό γυμναστήριο "Π. Γιαννακόπουλος". Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη καθώς περίπου 500 άτομα έδωσαν το "παρών", εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον και την στήριξή τους στον Σύλλογο.

Τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού  Α.Ο.  Ηλία Μιχαλαριά και τον Γ.Γ. Γιώργο Καρανάσο, πλαισίωσε ο νομικός Ιωάννης Κοτσίρης, ως πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης.

Πραγματοποιήθηκε αγωνιστικός και οικονομικός απολογισμός:

Α) Συζητήθηκαν αναλυτικά οι επιδόσεις στα ομαδικά αθλήματα και τονίστηκαν οι διακρίσεις στα ατομικά όπως η Σκοποβολή, η Πυγμαχία, o Στίβος κ.α. που κατέκτησαν τίτλους. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις ακαδημίες του Συλλόγου σε όλα τα σπορ, στις επιτυχίες που σημειώνουν, καθώς και στο πλάνο της συνεχούς ανάπτυξής τους.

Β) Το ενεργό χρέος του Συλλόγου κυμαίνεται στο 1.000.000 ευρώ εκ των οποίων οι 900.000 είναι σε διακανονισμούς που εξυπηρετούνται κανονικά. Να σημειωθεί ότι ο Όμιλος είναι απόλυτα συνεπής ως προς τις υποχρεώσεις του στο δημόσιο.


Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης ελήφθησαν οι ακόλουθες αποφάσεις:

Α) Νέος πρόεδρος του ΤΑΑ ορίστηκε ο μέχρι πρότινος Β’ αντιπρόεδρος, Δημήτρης Κάσσαρης, ο οποίος προτάθηκε από το Δ.Σ. του Ομίλου και εγκρίθηκε από τη Γενική Συνέλευση. Α' αντιπρόεδρος επανεξελέγη ο Σταύρος Σπύρου και Β΄αντιπρόεδρος ο Γιώργος Αλεξανδρής.

Β) Το «παρών» στη Συνέλευση έδωσε ο Διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ, Παναγιώτης Τριαντόπουλος, ο οποίος ανέφερε  ότι στο πλαίσιο στήριξης στον Όμιλο, από τη νέα χρονιά στα εισιτήρια διαρκείας του μπάσκετ, αξίας έως  700 ευρώ θα υπάρχει μια προαιρετική συμμετοχή του κόσμου της τάξης των 10 ευρώ, ενώ στα εισιτήρια άνω των 700 ευρώ η συμμετοχή θα είναι στα 25 ευρώ,  με τα έσοδα από αυτό το ποσό να δίνονται στον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο. Όποιο ποσό συγκεντρωθεί από την ενέργεια αυτή, άλλο τόσο θα δοθεί από την ΚΑΕ στον Όμιλο ως επιπλέον χορηγία.

Παράλληλα, τα μέλη του Ομίλου επικεντρώθηκαν και στην ανακατασκευή του γηπέδου "Απ. Νικολαΐδης" και παρότρυναν τη διοίκηση του Παναθηναϊκού Αθλητικού  Ομίλου, που είναι και ο ιδιοκτήτης του, να επιβλέπει την πορεία των έργων.

Η Συνέλευση ήταν ιδιαιτέρως εποικοδομητική καθώς επικράτησε πολυφωνία απόψεων, εκφράστηκαν πολλά ερωτήματα, αντιρρήσεις αλλά και αντίθετες απόψεις, που όμως απαντήθηκαν από τη διοίκηση και παρατέθηκαν στοιχεία για τα επί μέρους ζητήματα που συζητήθηκαν.

Το κλίμα που επικράτησε στο τέλος, χαρακτηρίζεται ενωτικό,  με τα μέλη του Συλλόγου να συμφωνούν ώστε να συνεχίσει να πορεύεται ο Π.Α.Ο. με στόχο την ανοδική αγωνιστική του πορεία, σε συνδυασμό πάντα με την απόλυτη εξυγίανση και τη διατήρηση της «ταυτότητάς» του σε ό,τι αφορά το ήθος και τις μεθόδους λειτουργίας του,  διαχρονικά.

Το "παρών" έδωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Ζαχαρίας Πιτυχούτης που εξέφρασε τη στήριξή του στη διοίκηση και το Σύλλογο γενικότερα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου