16 Ιουλίου 2019

Κάρτες διαρκείας ποδοσφαίρου

Από σήμερα, Δευτέρα 15 Ιουλίου, κυκλοφορούν τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη νέα σεζόν!

Για τους κατόχους διαρκείας της περυσινής σεζόν η ΠΑΕ προσφέρει έκπτωση έως και 30% στην τιμή της εφετινής κάρτας διαρκείας, εφόσον προχωρήσουν στην ανανέωση έως και την Παρασκευή 2 Αυγούστου. Μετά το πέρας της συγκεκριμένης ημερομηνίας δεν θα ισχύει η έκπτωση, ούτε θα είναι δεσμευμένη η θέση που είχαν πέρυσι.

Όσοι δεν είχαν προμηθευτεί πέρυσι κάρτα διαρκείας, μπορούν να αγοράσουν από την πρώτη μέρα, χωρίς να περιμένουν τυχόν αποδεσμεύσεις θέσεων κατόχων της περσινής περιόδου.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν εφέτος την ευκαιρία να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο, αφού για την αγορά κάθε εισιτηρίου διαρκείας στο ποδόσφαιρο ή στο μπάσκετ, προαπαιτούμενο είναι η εγγραφή μέλους στον Παναθηναϊκό Α.Ο. Η κάρτα μέλους του Α.Ο. κοστίζει 50 ευρώ.

Τα μέλη του Παναθηναϊκού Α.Ο. απολαμβάνουν ειδικά προνόμια με σημαντικότερα:

-  Η κάρτα μέλους του Παναθηναϊκού Α.Ο., η οποία τιμάται προς 50 ευρώ, θα λειτουργεί από την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 και ως εισιτήριο διαρκείας για όλα τα ομαδικά αθλήματα του Συλλόγου (βόλεϊ ανδρών, βόλεϊ γυναικών, μπάσκετ γυναικών και πόλο ανδρών).

- Δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι σε όλες τις διαδικασίες του Συλλόγου με τη συμπλήρωση ενός ημερολογιακού έτους από την πρώτη εγγραφή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου