24 Σεπτεμβρίου 2019

Θρίαμβος των νέων

Παναθηναϊκός Κ19 - οσφπ Κ19 3-0

Σε θρίαμβο του Παναθηναϊκού εξελίχθηκε το ντέρμπι «αιωνίων» στο πρωτάθλημα Κ19 της SuperLeague! Οι Πράσινοι επικράτησαν 3-0 του Ολυμπιακού στο «Γ. Καλαφάτης» και πλέον μετά από τέσσερις αγωνιστικές βρίσκονται μόνοι στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας το απόλυτο των νικών.

Το Τριφύλλι είχε την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι στο 5ο λεπτό όταν το σουτ του Τζαβίδα από το ύψος του πέναλτι απέκρουσε ο Τζολάκης. Το 1-0 ήρθε στο 33’ μετά από έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Αθανασακόπουλου ο οποίος «έσκαψε» στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού για τον Τζαβίδα που πλάσαρε τον εξερχόμενο Τζολάκη και ο Σαμαράς σχεδόν εξ επαφής, πήρε την επαναφορά από την απόκρουση και έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα. Το ημίχρονο έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όταν ο Σέχου εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά και ο Τζαβίδας πετάχθηκε με προβολή στο πρώτο δοκάρι για το 2-0!

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός μπήκε καλύτερα σε μια προσπάθεια να μπει στη διεκδίκηση του παιχνιδιού. Όμως ο Χριστογεώργος αρνήθηκε το γκολ αρχικά στο 50΄ με σπουδαία απόκρουση στην αριστερή του γωνία έπειτα από σουτ του Κατσαβάκη και στη συνέχεια στο 54’ όταν «απογειώθηκε» στο «Γ» για να βγάλει το διαγώνιο σουτ του Τσάβου.

Σταδιακά ο Παναθηναϊκός ισορρόπησε και έχασε τις δικές του ευκαιρίες. Πρώτα στο 64’ σε σέντρα του Ζαγαρίτη στο δεύτερο δοκάρι ο Σαμαράς πλάσαρε τον εξερχόμενο Τζολάκη, ο οποίος απέκρουσε. Στο 77’ από ατομική ενέργεια του Τουρκοχωρίτη και πάσα στον Σερπέζη, ο μέσος του Παναθηναϊκού πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι για να μπλοκάρει ο Τζολάκης.

Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 87’ από κόρνερ του Αθανασακόπουλου, λάθος έξοδο του Τζολάκη και κεφαλιά του Ζαγαρίτη σε ανυπεράσπιστη εστία.

Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Ζαγαρίτης, Σαντικάι, Σπίνος, Αλεξανδρόπουλος (86’ Λιακόπουλος), Σερπέζης, Σαμαράς (86’ Σιδεράς), Αθανασακόπουλος, Σέχου (75’ Σούλτσε), Τζαβίδας (68’ Τουρκοχωρίτης).

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Τσάβος, Μαρτίνης, Γκοτζαμανίδης, Μάρκοβιτς, Φέκκας (75’ Αρσενίδης), Συρμής (55’ Νικόλης), Νεοφυτίδης (64’ Μπέλιτς), Μαρίνος, Κατσαβάκης (55’ Σουρλής), Μπουλάρι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου