10 Ιουνίου 2020

Τα παρατάει ο Δ. Γιαννακόπουλος!

Πολλές και σημαντικές αν όχι ιστορικές ειδήσεις έβγαλε η συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Αρχικά ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός θέτοντας πωλητήριο 25 εκατ. ευρώ και αναθέτοντας πλέον την διοίκηση στους Μάνο Παπαδόπουλο και Τάκη Τριαντόπουλο. Ξεκαθάρισε πως δεν θα χρηματοδοτεί το τμήμα, που θα λειτουργεί με έσοδα-έξοδα πλέον, ενώ επιτέθηκε στον Τζόρντι Μπερτομέου, χαρακτήρισε έκτρωμα την Ευρωλίγκα και εισηγήθηκε την αποχώρησή του από την διοργάνωση για να πάει στην FIBA.

Πολύ σημαντικά ήταν και όσα ανέφερε για τη Διπλή Ανάπλαση. Έκανε σαφές πως δεν πρόκειται να υπογράψει την παραχώρηση της Λεωφόρου αν δεν περιληφθούν στα πλάνα του Βοτανικού λύσεις για την στέγαση του μπάσκετ και των ερασιτεχνικών τμημάτων. Μάλιστα άφησε αιχμές για την ΠΑΕ, τον Δήμο Αθηναίων και ανέφερε πως θα είναι ιστορικό λάθος να χαριστεί το «φιλέτο» της Λεωφόρου με αντάλλαγμα μόνο το ποδοσφαιρικό γήπεδο τονίζοντας πως σε αυτή την περίπτωση θα ήταν προτιμότερο να γίνει το γήπεδο στην τωρινή του θέση.

Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως αν δεν επιστρέψουν Δήμος και ΠΑΕ στο αρχικό πλάνο για Παναθηναϊκή Πολιτεία, δεν θα είναι καν υποψήφιος για την προεδρία του Ερασιτέχνη στις επικείμενες αρχαιρεσίες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου