15 Σεπτεμβρίου 2010

Συντριβή στη Βαρκελώνη

Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός 5-1 μετά από τραγική εμφάνιση στο Καμπ Νόου, για την 1η αγωνιστική του Champions League. Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στο 19' με γκολ του Γκοβού, αλλά η Μπαρτσελόνα απάντησε άμεσα με τον Λιονέλ Μέσι ισοφαρίζοντας και έκλεισε το ημίχρονο με 3-1, με γκολ του Βίγια στο 32' και ξανά του Μέσι στο 45'. Στο 55' ο Τζόρβας μπλοκάρει πέναλτι του Μέσι, αλλά στο 78' ο Πέδρο κάνει το 4-1 μετά από διπλό δοκάρι του Μέσι. Στις καθυστερήσεις ο Ντάνι Άλβες γράφει το τελικό 5-1. Ένα εφιαλτικό βράδυ για τον Παναθηναϊκό! Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου μας Κοπεγχάγη - Ρούμπιν Καζάν 1-0 με γκολ του πρώην παίκτη μας Νταμ Έντοϊ.

Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Μαρίνος, Βύντρα, Καντέ, Μπουμσόνγκ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σιμάο, Κατσουράνης (65' Καραγκούνης), Γκοβού (69' Λούις Γκαρσία), Λέτο (80' Νίνης), Σισέ.

Βαθμολογία 4ου ομίλου:
1) Μπαρτσελόνα 3
2) Κοπεγχάγη 3
3) Ρούμπιν Καζάν 0
4) Παναθηναϊκός 0

1 σχόλιο:

  1. Ας αφήσουμε πίσω μας αυτή την κακή βραδιά...φταίξανε πολλά αλλά δεν είναι του παρόντος. Πάμε σήμερα για το διπλό στην Καβάλα. Δυο νίκες μέσα στο ΟΑΚΑ με Ρούμπιν και Κοπεγχάγη μας βάζουν και πάλι στο παιχνίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή