22 Ιουνίου 2014

Δεύτεροι στο ράγκμπι

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να υπερκεράσει το εμπόδιο των Άττικα Σπρίνγκμποξ, γνωρίζοντας την ήττα με 32-17 στον τελικό του τουρνουά Unity Cup, που πραγματοποιήθηκε στα Γλυκά Νερά.

Οι Άττικα μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και προηγήθηκαν με 3-0 αλλά οι «πράσινοι» με try πέρασαν μπροστά με το σκορ να ανεβαίνει (5-3, 7-3, 10-3). Οι αντίπαλοι όμως βρήκαν λύσεις και ισοφάρισαν σε 10-10. Ο Παναθηναϊκός συνέχισε επιθετικά και κατάφερε να πάρει εκ νέου προβάδισμα 17-10. Ωστόσο, οι παίκτες των Άττικα Σπρίνγκμποξ βρήκαν διαδρόμους ισοφάρισαν και πέρασαν μπροστά με 24-17 με το ματς να τελειώνει 32-17.Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «πράσινοι» είχαν τη συμπαράσταση των οπαδών τους, οι οποίοι πριν από την έναρξη του παιχνιδιού δημιούργησαν όμορφη ατμόσφαιρα και χειροκρότησαν την είσοδο του Τριφυλλιού.
Η δεύτερη θέση του ΠΑΟ –την πρώτη χρονιά του τμήματος- στη δυνατή διοργάνωση του Unity Cup μόνο ενθαρρυντικό μήνυμα μπορεί να στείλει για την ερχόμενη σεζόν με το Τριφύλλι να παρουσιάζεται ολοένα και πιο δυνατό στο ράγκμπι!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου