9 Μαρτίου 2015

Τεσσάρα στον μπαοκ

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 4-3

Έβδομη συνεχόμενη νίκη στο Πρωτάθλημα για τον Παναθηναϊκό, που κέρδισε με 4-3 στο άδειο λόγω τιμωρίας «Απόστολος Νικολαϊδης» απέναντι στον ΠΑΟΚ, για την 27η αγωνιστική της Super League ΟΠΑΠ 2014/15.

Ο Μπεργκ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς για τους «πράσινους», πετυχαίνοντας τρία γκολ και «σερβίροντας» άλλο ένα, ενώ ο Καρέλης αποδείχθηκε «χρυσή αλλαγή», ερχόμενος από τον πάγκο και συνεισφέροντας ένα τέρμα και μια ασίστ!

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε πριν το ημίωρο μετά από ωραία συνεργασία των Ζέκα - Κλωναρίδη και το πρώτο «χτύπημα» του Μπεργκ, για να έρθει η ισοφάριση από πλευράς φιλοξενούμενων λίγο πριν οι δυο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια, για το ημίχρονο, από τον Αθανασιάδη.

Μάλιστα, ο ΠΑΟΚ έκανε την ανατροπή με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, χάρη σε γκολ του Σκόνδρα. Ωστόσο, το «τριφύλλι» βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να κάνει την ολική επαναφορά, σκοράροντας άμεσα αλλά και… εις διπλούν -μέσα σε διάστημα επτά λεπτών- με τους Μπεργκ και Καρέλη!

Ο Σουηδός σκόραρε άλλη μια φορά, δίνοντας διαστάσεις στη νίκη του Παναθηναϊκού, για να έρθει ο Νομπόα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του ματς και να διαμορφώσει το τελικό 4-3.

ΣΚΟΡΕΡ: 27’-70’-87’ Μπεργκ, 63’ Καρέλης / 42’ Αθανασιάδης, 60’ Σκόνδρας, 93’ Νομπόα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Σίλντενφελντ, Νάνο, Λαγός (80’ Κουτρουμπής), Πράνιτς, Ζέκα, Πέτριτς (66’ Ατζαγκούν), Κλωναρίδης (50’ Καρέλης), Μπεργκ.

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Σκόνδρας (88’ Κωνσταντινίδης), Ρικάρντο Κόστα (80’ Σαλπιγγίδης), Βίτορ, Ρατς (85’ Κίτσιου), Νομπόα, Παπαγιανόπουλος, Μακ, Περέιρα, Γκολάσα, Αθανασιάδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου