15 Σεπτεμβρίου 2015

Διεθνές Τουρνουά Δ. Μούρτος

Η αυλαία του Διεθνούς Τουρνουά «Δ. Μούρτος» έπεσε το απόγευμα της Κυριακής 13/9 στον «Τάφο του Ινδού» με τη Σπαρτάκ Μόσχας Περιχώρων να κατακτά την πρώτη θέση και τον Παναθηναϊκό να κερδίζει τις εντυπώσεις στα δυο ουσιαστικά πρώτα φιλικά προετοιμασίας.

Ένα διήμερο (12/13-9) που τα είχε όλα… συγκίνηση για το «στρατηγό», όμορφες εικόνες στην κερκίδα με το Ίδρυμα Κόκκορη να παρακολουθεί την 1η μέρα του Τουρνουά αλλά και τον… κόσμο του Τριφυλλιού να αρχίζει το δικό του «ζέσταμα» -αυτό της κερκίδας- ενόψει της αγωνιστικής σεζόν!

Στον μικρό τελικό της Κυριακής (13/9) ο μαχητικός Κρόνος κέρδισε τον Πρωτέα Βούλας με 66-65 ενώ στο μεγάλο τελικό, η πιο έτοιμη Σαρτάκ επικράτησε με 81-73 του Παναθηναϊκού, που «κυνήγησε» μέχρι τέλους και έδειξε καλά στοιχεία.

Πριν από το τζάμπολ του τελικού, έγιναν οι εξής βραβεύσεις:

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο τίμησε την Σπαρτάκ Μόσχας για τη συμμετοχή της στο Διεθνές Τουρνουά «Δ. Μούρτος» αλλά και τον τιμ μάνατζερ Στυβ Κωσταλά για την προσφορά του στο Σύλλογο και την ελληνική καλαθοσφαίριση.

Η Σπαρτάκ Μόσχας περιχώρων με τη σειρά της τίμησε την οικογένεια Γιαννακόπουλου για την προσφορά της στον Παναθηναϊκό και την ελληνική καλαθοσφαίριση, την πλακέτα παρέλαβα ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας Τάκης Ροδίτης. Επιπλέον, τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο πρόεδρος Ηλίας Μιχαλαριάς από την Σπαρτάκ που θέλησε να τιμήσει τον Όμιλο ενώ η… έκπληξη αφορούσε την αρχηγό, Τούλα Καλέντζου που βραβεύτηκε από τη ρωσική ομάδα, παραλαμβάνοντας τη φανέλα του Συλλόγου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κύπελλο στη νικήτρια ομάδα, την Σπαρτάκ έδωσε ο Μιχάλης Μούρτος, γιος του πολυαγαπημένου «στρατηγού» τη μνήμη του οποίου τίμησε και φέτος ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος.

Τέλος, ένα μεγάλο μπράβο και πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που έλαβαν μέρος αλλά και τη Nova που μετέδωσε «λεπτό προς λεπτό» την αναμέτρηση του τελικού, βοηθώντας την προβολή του τουρνουά.


Τα αποτελέσματα του τουρνουά:

Σάββατο 12/9
Πρωτέας Βούλας -Σπαρτάκ Μόσχας 53-76
Παναθηναϊκός - Κρόνος 64-53

Κυριακή 13/9
Κρόνος - Πρωτέας Βούλας 66-65
Παναθηναϊκός-Σπαρτάκ Μόσχας 73-81


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου