12 Αυγούστου 2016

Φιλική ήττα στην Κύπρο

Ομόνοια - Παναθηναϊκός 3-0

Η λανθασμένη νοοτροπία που παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές του, σε συνδυασμό με την κακή συμπεριφορά τους στα μετόπισθεν αλλά και την αδυναμία δημιουργίας, οδήγησαν τον Παναθηναϊκό στην ήττα από την Ομόνοια Λευκωσίας, με 3-0, στο «ΓΣΠ».

Ο Αντρέα Στραματσόνι επέλεξε να αφήσει στην Αθήνα κάποιους «βασικούς» ποδοσφαιριστές του και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε μερικούς που δεν είχαν πολύ ως τώρα, χωρίς αυτό φυσικά να αποτελεί δικαιολογία, ενώ στον αντίποδα οι Κύπριοι ήταν μια ταχύτητα πιο γρήγοροι, ειδικότερα στο ξεκίνημα του πρώτου ημιχρόνου.

Διάστημα στο οποίο και πήραν το προβάδισμα, όταν στο 24’ Κλέιτον, Χριστοφή, Αγκάγιεφ και Ντάρμπισιρ συνεργάστηκαν όμορφα, με τον τελευταίο να νικάει τον Κοτσόλη. Το «τριφύλλι» προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, όμως ούτε ο Μπουμάλ στο 25’, ούτε και ο Λέτο μπροστά από την αντίπαλη εστία, στο 29’ τα κατάφεραν…

Στην επανάληψη, ο Παναθηναϊκός άλλαξε το σύστημά του από 4-2-3-1 σε 4-4-2 με ρόμβο, όμως και πάλι ήταν οι γηπεδούχοι εκείνοι που έφτασαν πρώτοι στο γκολ, στο 57ο λεπτό με τον Χριστοφή να δίνει την ασίστ στον Αγκάγιεφ, για το 2-0.

Ο Ιμπάρμπο στο 64’ βγήκε τετ α τετ με τον Παναγή αλλά δεν μπόρεσε να τον πλασάρει, ακολούθως υπήρξαν μαζεμένες αλλαγές από πλευράς «πρασίνων» και εκ νέου αλλαγή του σχηματισμού σε 4-3-3, ενώ στο 79’ ο Σέρινταν με κοντινή προβολή διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ξεχωριστή μνεία θα πρέπει να γίνει στην παρουσία των Κύπριων οπαδών του Παναθηναϊκού στο γήπεδο, καθώς όχι μόνο έδωσαν βροντερό παρών αλλά παράλληλα δεν σταμάτησαν να τραγουδούν ούτε… λεπτό!

Όπως επίσης και στο ντεμπούτο του Ρινάλντι με τη φανέλα της ομάδας μας, έστω και σε φιλικό αγώνα, με τον Αργεντινό επιθετικό να αγωνίζεται για 24 λεπτά ως αλλαγή.

Ομόνοια: Παναγή (75’ Κότσαρης), Δημητρίου (58’ Φλορέσκου), Νασιμέντο (88’ Κονόμης), Παντελιάδης, Μαργκάσα (58’ Καρλίτος), Τουρέ, Φυλακτού, Αγκάγιεφ, Κλέιτον (58’ Ορσουλιτς), Χριστοφή (58’ Σέρινταν), Ντάρμπισιρ (81’ Φραγκέσκου).

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης (46’ Βλαχοδήμος Ο.), Μέστο (68’ Μαρινάκης), Ρέις (68’ Ευαγγέλου), Ιβανόφ (46’ Γουακάσο), Νάνο, Κουτρουμπής, Λεντέσμα (68’ Στάικος), Λουντ, Βιγιαφάνες (68’ Βλαχοδήμος), Μπουμάλ (46’ Ιμπάρμπο), Λέτο (68’ Ρινάλντι).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου