26 Αυγούστου 2016

Χ πρόκρισης στη Δανία

Μπρόντμπι - Παναθηναϊκός 1-1

Η δουλειά ολοκληρώθηκε στη Δανία, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός ναι μεν έμεινε στο 1-1 με τη Μπρόντμπι, στο δεύτερο μεταξύ τους ματς στα play-offs του Europa League, όμως με το εν λόγω αποτέλεσμα «σφράγισε» την πρόκρισή του στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης!

Το «τριφύλλι» μπορεί να… πέταξε ένα ημίχρονο, ωστόσο στην επανάληψη οι κινήσεις του Αντρέα Στραματσόνι βοήθησαν στο να «γυρίσει» το παιχνίδι, ενώ ήρθε και το πολυπόθητο εκτός έδρας γκολ, το οποίο σε συνδυασμό με το 3-0 της Λεωφόρου, απλοποίησε τα πράγματα.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός όχι μόνο μπαίνει και πάλι σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά από απουσία δύο χρόνων, αλλά το κάνει και αήττητος ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η κεφαλιά του Ιβανόφ, χάρη στην οποία διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα, ήταν και το πρώτο τέρμα του Βούλγαρου αμυντικού με τη φανέλα της ομάδας μας.

Μπρόντμπι: Τόπελ, Χολστ (67’ Ουρένια), Χέρμανσον, Ρόκερ, Λάρσον - Νόργκααρντ, Πίρι (75’ Κόρλου), Χιουλσάγκερ, Μούχταρ, Βίλτσεκ, Πούκι (83’ Γιάκομπσεν).

Παναθηναϊκός: Στιλ, Κουτρουμπής, Μολέντο, Ιβανόφ, Μέστο, Ζέκα, Λεντέσμα (59’ Λουντ), Χουλτ (86’ Βιγιαφάνιες), Ιμπάρμπο (46’ Λέτο), Γουακάσο, Μπεργκ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου