30 Οκτωβρίου 2016

Νίκη με Ηρακλή

Παναθηναϊκός - Ηρακλής 2-0

Επιτέλους γκολ και νίκη για τον Παναθηναϊκό που ξεπέρασε την κακοδαιμονία των χαμένων ευκαιριών και επιβλήθηκε του Ηρακλή με 2-0.

Έπειτα από 4 συνεχείς αγώνες για όλες τις διοργανώσεις χωρίς νίκη ο Παναθηναϊκός πήρε το πρώτο του τρίποντο μετά τις 2 Οκτωβρίου και το 3-1 επί του Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.

Μέσα σε τέσσερα λεπτά τα μάγια λύθηκαν. Η αρχή έγινε με τον Σεμπάστιαν Λέτο να εκμεταλλεύεται σύγχιση  μετά από ενέργεια του Μπεργκ στην περιοχή του Ηρακλή και να μπαίνει σχεδόν με την μπάλα στα δίχτυα στο 58’.

Λίγο αργότερα ο νεοεισελθών στον αγώνα Πολ Εμποκού αξιοποίησε το κλέψιμο του Μπεργκ και με εξαιρετικό πλασέ από το ύψος της περιοχής σφράγισε στο 62’ την επιστροφή της ομάδας του στις νίκες ανοίγοντας ταυτόχρονα λογαριασμό ως σκόρερ με την πράσινη φανέλα.

Παναθηναϊκός: Στιλ, Χουχούμης (55’ Εμποκού), Κουτρουμπής, Ρέις, Μπεργκ, Λέτο (66’ Ιμπάρμπο), Λουντ (83’ Μίγγος), Βιγιαφάνιες, Γουακάσο, Μέστο, Ιβανόφ

Ηρακλής: Πέρνις, Σαραμαντάς, Μοντέιρο, Ιντζόγλου, Λεοζίνιο (66’ Αγγελόπουλος), Ρούσσος, Κυριακίδης, Μπαρτολίνι, Βοσνακίδης, Κούρος (46’ Πασάς), Λάμπρου (78’ Κυνηγόπουλος)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου