2 Οκτωβρίου 2016

Νίκη με Αστέρα Τρίπολης

Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης 3-1

Την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League συνεχίζει να απολαμβάνει ο Παναθηναϊκός, που κέρδισε με 3-1 τον Αστέρα Τρίπολης, στο «Απόστολος Νικολαΐδης», για την έκτη αγωνιστική του ελληνικού Πρωταθλήματος!

Η ειδοποιός διαφορά για τους «πράσινους» είναι πως, μετά και τα υπόλοιπα αποτελέσματα, φιγουράρουν πλέον μόνοι τους στην κορυφή. Κάτι που έχει να συμβεί τέσσερα χρόνια και συγκεκριμένα από τη σεζόν 2012-13.

Ο Λεντέσμα αποδείχτηκε λίρα εκατό από την άσπρη βούλα σε δυο περιπτώσεις, ο Μπεργκ σκόραρε για έκτο συνεχόμενο εντός έδρας ματς Πρωταθλήματος του Παναθηναϊκού, ενώ στα αξιοσημείωτα συγκαταλέγεται και το ντεμπούτο του Ρέις με τη φανέλα του «τριφυλλιού», έστω κι αν αυτό σήμανε ταυτόχρονα τον τραυματισμό του Κουλιμπαλί.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Κουλιμπαλί (11’ Ρέις), Κουτρουμπής, Ιβανόφ (70’ Μολέντο), Χουλτ, Ζέκα, Λεντέσμα, Ιμπάρμπο (77’ Εμποκού), Λουντ, Βιγιαφάνιες, Μπεργκ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Κοσίτσκι, Σίλβα, Μπέρτος, Κουρμπέλης, Γιαννούλης, Τσουκαλάς, Χαμντανί, Καλτσάς (61’ Στανισάβλιεβιτς), Φαρίνα, Μάσα (46’ Τσιλιανίδης), Ιωαννίδης (75’ Γκοντό).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου