4 Νοεμβρίου 2016

Ήττα από Σταντάρ Λιέγης

Παναθηναϊκός - Σταντάρ Λιέγης 0-3

Απογοητευτική ήταν η έκβαση του αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Σταντάρ Λιέγης στο «Απ. Νικολαΐδης» στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής  του 7ου ομίλου της διοργάνωσης. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν 3 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και να επικρατήσουν με 0-3 μπαίνοντας δυνατά στο παιχνίδι της πρόκρισης την ώρα που Παναθηναϊκός δεν κατάφερε ούτε αυτή τη φορά να πετύχει την πρώτη του νίκη στον όμιλο, ενώ έχασε με τραυματισμό και τον Μάρκους Μπεργκ.

Η Σταντάρ κατάφερε να προηγηθεί με τρομερό σουτ του Σισέ (61’) εκτός περιοχής έβαλε γερές βάσεις για την τελική της επικράτηση. Ο Παναθηναϊκός άρχισε να χάνει μέτρα στο γήπεδο όσο περνούσε η ώρα και όταν ο Μπελφοντίλ έκανε στο 75’ το 0-2 και ο Εμποκού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο 77’, οι «πράσινοι» κατέρρευσαν πλήρως.

Το 0-3 και πάλι από τον Αλγερινό επιθετικό στο τέλος των καθυστερήσεων έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των Βέλγων και έγραψε μια από τις πιο βαριές ήττες στην ευρωπαϊκή ιστορία του Παναθηναϊκού, ο οποίος θα κρατήσει μόνο το ντεμπούτο του νεαρού Τάσου Χατζηγιοβάννη με την πράσινη φανέλα.

Παναθηναίκός: Στιλ, Μέστο (77’ Χατζηγιοβάννης), Μολέντο, Ιβανόφ, Χουχούμης, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Λουντ, Εμποκού, Ιμπάρμπο (87’ Ρινάλντι), Μπεργκ (30’ Λέτο).

Σταντάρ Λιέγης: Χούμπερτ, Φάι, Σουλζ, Λαϊφης, Εντερσον, Τρεμπέλ, Ραμάν (62’ Μπαντιμπανγκά), Σισέ, Εντμίλσον (46’ Φιόρε), Μπελφοντίλ, Ορλάντο Σα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου