31 Μαρτίου 2019

Άνοδος για το μπάσκετ γυναικών

Παναθηναϊκός - Φάρος Κερατσινίου 63-54

Το τμήμα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού γύρισε στη μεγάλη κατηγορία μαθηματικά  έπειτα από μια παροδική χρονιά στην Α2 , χάρη στη νίκη που πήρε με 63-54 επί του Φάρου Κερατσινίου.

Το «τριφύλλι»  ανέβηκε και μαθηματικά στη μεγάλη κατηγορία  και το γιόρτασε μαζί με 600 φιλάθλους του σε μια εορταστική ατμόσφαιρα.

Στην εξέδρα μάλιστα υπήρχαν και αντιπρόσωποι από όλα τα τμήματα (βόλεϊ ανδρών, βόλεϊ γυναικών, πινγκ πονγκ, μπάσκετ με αμαξίδιο κ.α.) και όλοι μαζί  χάρηκαν την επιστροφή της ομάδας στη φυσική της θέση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Παναθηναϊκός βρήκε σθεναρή αντίσταση από την αντίπαλο ομάδα και τελικά την έκαμψε χάρη στην ποιότητα των παικτριών που διαθέτει.

Αναλυτικά τα δεκάλεπτα του αγώνα :15-9, 34-31, 54-44 και 63-54.

Σε δήλωση της στο www.panathinaikos1908.gr  η Άσπα Καλαμπάκου επισήμανε «Είμαι πολύ χαρούμενη εγώ και οι συμπαίκτριες μου που καταφέραμε και πετύχαμε τον στόχο μας και επιστρέφουμε εκεί που ανήκουμε.  Από την αρχή της χρονιάς το μυαλό μας ήταν να πάρουμε την άνοδο και σήμερα το καταφέραμε και μαθηματικά.

Στο αγωνιστικό μέρος μπήκαμε νωθρά στην αρχή ωστόσο τα καταφέραμε και νικήσαμε το παιχνίδι που θέλαμε τόσο πολύ. Από κει και πέρα μένουν ακόμα τρία ματς στα οποία πρέπει να έχουμε απόλυτη συγκέντρωση και να αποδείξουμε για ποιο λόγο είμαστε στην πρώτη θέση».

Παναθηναϊκός (Καντζιλιέρης): Κάσδαγλη 2, Μούλη 8, Κοίλια Π., Κούκη, Καλαμπάκου 5(1), Ευαγγελάτου 5 (1), Αρβανίτη 1, Σλούκα 14 (2), Εζέτζα 26, Ακρίβου, Μούτσα 2.

Φάρος  (Πρασσά): Γραμματικού 2,  Καρακασίδου 18 (2), Χόντο 11, Ταντουρόφσκα 3 (1), Κοντραφούρη 10, Φερεντίνου, Κουτσοδήμου, Μάλλιαρη, Σταμούλου  6, Λεμονιάδη 4


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου