8 Ιουλίου 2012

Αποστολή για Αυστρία

Το πρωί της Δευτέρας (9/7) οι πράσινοι θα πετάξουν για την Αυστρία όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα πήρε μαζί του 22 παίκτες. Ανάμεσά τους είναι σχεδόν όλα τα νέα αποκτήματα, αρκετοί παίκτες από την ομάδα Νέων, αλλά όχι ο Κώστας Κατσουράνης.
Ο έμπειρος μέσος πέρα από το θέμα του συμβολαίου του έχει και έξτρα μέρες άδειας λόγω της συμμετοχής του στο EURO. Παράλληλα, θα απουσιάσουν και οι νεαροί άσοι του Τριφυλλιού που έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα Νέων, δηλαδή οι Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης, Φουρλάνος και Μαυρίας.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Κώστας Μπαρμπαρούσης έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις με την Ολυμπιακή ομάδα της Νέας Ζηλανδίας. Από εκεί και πέρα κόπηκαν και οι Κάσας, Αποστολόπουλος, Σταματόπουλος και Γιαννιτσάνης που έκαναν προπονήσεις με την ανδρική ομάδα.
Την 22μελή αποστολή απαρτίζουν οι: Κοτσόλης, Καρνέζης, Ταμπάκης, Μπουμσόνγκ, Τοτσέ, Χριστοδουλόπουλος, Μαρίνος, Σεϊταρίδης, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Πετρόπουλος, Ιωαννίδης, Βιτόλο, Ζέκα, Λαγός, Πίντο, Σο, Σισοκό, Βελάσκες, Κουσίδης, Δώνης και Χουχούμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου