1 Ιουλίου 2012

Πρώτη στην Παιανία

Ο Πορτογάλος τεχνικός επιστρέφει τα ξημερώματα από την Πορτογαλία και θα μεταβεί κατευθείαν στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, όπου νωρίς το πρωί θα περιμένει τους ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού, που θα περάσουν από εργομετρικά τεστ και ιατρικές εξετάσεις.
Βέβαια, δεν θα δώσουν όλοι το παρών, αφού υπάρχουν αρκετές... εκκρεμότητες. Καταρχήν θα απουσιάζει ο Βίκτορ Βιτόλο που έχει ζητήσει και πάρει μία μέρα επιπλέον άδεια.
Επίσης θα λείπουν οι Κώστας Κατσουράνης, Γιώργος Καραγκούνης, Νίκος Σπυρόπουλος, Γιόσου Σαριέγκι. Οι Κατσούρ-Κάρα ήταν με την Εθνική στο Euro και έχουν πάρει περισσότερες μέρες άδεια, αλλά υπάρχει θέμα και με τα συμβόλαιά τους. Του Καραγκούνη έχει λείξει, όπως και των Σπυρόπουλου, Σαριέγκι με τους οποίους υπάρχει διαπραγμάτευση με την ΠΑΕ. Ο Κατσουράνης έχει μεν συμβόλαιο, αλλά δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη αν θα συνεχίσει και κάτω υπό ποιές συνθήκες...
Πέραν αυτών, απόντες θα είναι και οι διεθνείς με την Εθνική Νέων, Μαυρίας, Καπίνος, Φουρλάνος, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης, που βρίσκονται στην Εσθονία.
Κατά συνέπεια οι 17 παίκτες που θα συγκεντρωθούν στην Παιανία, είναι οι Ορέστης Καρνέζης, Στέφανος Κοτσόλης, Αλέξανδρος Ταμπάκης, Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, Στέργος Μαρίνος, Γιούρκας Σεϊταρίδης, Λουκάς Βύντρα, Γιώργος Ιωαννίδης, Μαρσέλο Κάσας, Διαμαντής Χουχούμης, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Ζέκα, Τάσος Λαγός, Νίκος Κουσίδης, Χοσέ Τοτσέ, Αντώνης Πετρόπουλος και Κώστας Μπαρμπαρούσης, που είναι και το μοναδικό νέο πρόσωπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου