17 Ιουλίου 2012

Αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της αυριανής μέρας (18/7) θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΠΑΕ η οριστική μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Τριφυλλιού στο Σωματείο, ύστερα από την τελική επαφή που θα έχει ο Γιάννης Αλαφούζος με την πλευρά Βαρδινογιάννη.
Μάλιστα, για να δοθεί εορταστική χροιά στην όλη διαδικασία η μεταβίβαση θα γίνει με την παρουσία εκπροσώπων του Τύπου, ώστε να καλύψουν το ξεκίνημα της νέας μέρας που ξημερώνει στον Παναθηναϊκό.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας (17/7) υπήρξε επαφή των δικηγόρων των δυο πλευρών όπου ρύθμισαν όλες τις λεπτομέρειες ώστε το επόμενο 24ωρο να πέσουν οι υπογραφές στα χαρτιά της μεταβίβασης των μετοχών και του ιδιωτικού συμφωνητικού.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας:
"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αλλάζει σελίδα, οι μετοχές περνούν στα χέρια του Σωματείου και ο κόσμος του τριφυλλιού γίνεται ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ της ομάδας.
Λίγο μετά τις δώδεκα το μεσημέρι της Τετάρτης(18/7), στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι, θα γίνει η τελική επαφή του Γιάννη Αλαφούζου με την πλευρά Βαρδινογιάννη για την οριστική μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, δίχως αντάλλαγμα.
Παρόντες θα είναι και οι εκπρόσωποι του Τύπου προκειμένου να σφραγίσουν με εικόνα και ήχο την ιστορική αυτή μέρα για τον Παναθηναϊκό και το ξεκίνημα μιας νέας προσπάθειας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου