26 Οκτωβρίου 2015

Ήττα στην Τούμπα

Τέλος στο σερί των νικών για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχασε σήμερα από τον ΠΑΟΚ, με 3-1 στην Τούμπα, στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής στη Super League Ελλάδα.

Ο διαιτητής Αρετόπουλος είχε αρκετές λανθασμένες αποφάσεις από το ξεκίνημα του ματς εναντίον του «τριφυλλιού», όπως ανάποδα άουτ και φάουλ, με… αποκορύφωμα το πέναλτι που υπέδειξε σε υποτιθέμενη ανατροπή του Ταυλαρίδη στον Ροντρίγκεζ κι ενώ δεν υπάρχει ούτε… φάουλ, στο 27’!

Πέναλτι, πάντως, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μπερμπάτοφ ένα λεπτό αργότερα, ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους, οι οποίοι εκμεταλλεύθηκαν στη συνέχεια στο έπακρο την καθίζηση του Παναθηναϊκού, φτάνοντας σε δυο ακόμα τέρματα και «καθαρίζοντας» από το πρώτο ημίχρονο τη νίκη…

Αρχικά με τον Ροντρίγκεζ να παίρνει το «ριμπάουντ» μετά την απόκρουση του Στιλ σε… δικό του σουτ και αφού προηγουμένως ο Ταυλαρίδης δεν μπόρεσε να απομακρύνει την μπάλα, για να πετύχει με πλασέ το 2-0 στο 31’.

Ενώ ο Βίτορ με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πέλκα και κακή έξοδο του Στιλ, τρία λεπτά πριν οι δυο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια κατάφερε να σημειώσει το 3-0 για τον ΠΑΟΚ.

Στην επανάληψη, ο Παναθηναϊκός θα έπρεπε να κερδίσει πέναλτι στο 51ο λεπτό, καθώς ο Τζαβέλλας αγκάλιασε και ανέτρεψε τον Μπεργκ, ωστόσο ο Αρετόπουλος δεν υπέδειξε την παράβαση.

Κάτι που ο Τρικαλινός ρέφερι δεν μπορούσε να… αποφύγει στο 73’, με τον Λέοβατς να μαρκάρει αντικανονικά τον Μαρινάκη και τον Καρέλη να ευστοχεί από την άσπρη βούλα, στο επόμενο λεπτό!

Οι «πράσινοι» θα μπορούσαν να είχαν μειώσει κι άλλο την έκταση της ήττας τους, όμως ο Γλύκος μπλόκαρε την κεφαλιά του Ατζαγκούν στο 79ο λεπτό, πριν προλάβει να μπει στην πορεία της μπάλας ο Μπεργκ...

Έτσι, ο Παναθηναϊκός παρέμεινε στην δεύτερη θέση του Πρωταθλήματος, με 18 βαθμούς, απέχοντας πλέον έξι από την κορυφή.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αρετόπουλος Α. (Τρικάλων)

ΣΚΟΡΕΡ: 28’ (πεν.) Μπερμπάτοφ, 31’ Ροντρίγκεζ, 42’ Βίτορ / 74’ (πεν.) Καρέλης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 44’ Βίτορ, 47’ Τζαβέλλας, 73’ Λέοβατς, 84’ Μακ / 27’ Ταυλαρίδης

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Βίτορ, Κόστα, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Σάμπο (71’ Σάμπο), Λέοβατς, Ροντρίγκεζ, Ζάιρο (82’ Αθανασιάδης), Μακ, Μπερμπάτοφ (30’ Πέλκας).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Μαρινάκης, Ταυλαρίδης, Τελάντερ, Νάνο, Κουτρουμπής (61’ Κλωναρίδης), Ζέκα, Αμπέντ (82’ Πέτριτς), Ατζαγκούν, Καρέλης (82’ Λαγός), Μπεργκ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου