7 Ιανουαρίου 2016

Διπλό στα Γιάννενα

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός 1-2

Ο Παναθηναϊκός έδειξε χαρακτήρα κόντρα στον ΠΑΣ και, παρότι βρέθηκε να χάνει, έφυγε από τα Γιάννενα νικητής με 2-1, στο πρώτο ματς των "16" του Κυπέλλου.

Τι κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ, μάλλον απρόσμενα; Τι κι αν είχε προηγηθεί το… σοκ με τον τραυματισμό του Σάντσεθ ή ακολούθησε η ατυχία με το δοκάρι του Τελάντερ; Ακόμα και τα δικαιολογημένα νεύρα που μπορεί να είχε ο Παναθηναϊκός, από κάποιες αποφάσεις του διαιτητή Μάνταλου, δεν στάθηκαν αρκετά για να του στοιχίσουν τη νίκη απέναντι στον ΠΑΣ.

Αντιθέτως, πραγματοποιώντας την καλύτερη του φετινή εκτός έδρας εμφάνιση του επί ημερών Αντρέα Στραματσόνι, το «τριφύλλι» έκανε την ανατροπή και έφυγε από τα Γιάννενα με τη νίκη, με σκορ 2-1. Νίκη που του δίνει και το ξεκάθαρο προβάδισμα για πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας COSMOTE!

ΣΚΟΡΕΡ: 57’ Ακόστα / 75’ Αμπέντ, 78’ Πέτριτς

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 77’ Τσουκαλάς, 85’ Τζημόπουλος / 19’ Πράνιτς

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 67’ Καρανίκας

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης, Καρανίκας, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Ναδάλες, Τσουκαλάς, Λίλα, Ακόστα, Γαρουφαλιάς, Γιάκος (66’ Μπέριος), Μανιάς (83’ Ίλιτς).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοτσόλης, Βέμερ, Σάντσεθ (11’ Κουτρουμπής), Τελάντερ, Πράνιτς, Εσιέν, Ζέκα, Αμπέντ, Μπουμάλ (72’ Καλτσάς), Καρέλης, Πέτριτς (79’ Μπεργκ).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου