17 Ιανουαρίου 2016

Χ με Πανιώνιο

Παναθηναϊκός - Πανιώνιος 0-0

Τέλος πήρε το νικηφόρο σερί του Παναθηναϊκού, ο οποίος αναδείχτηκε ισόπαλος χωρίς σκορ με τον Πανιώνιο, στο άδειο λόγω τιμωρίας «Απόστολος Νικολαϊδης», για την 18η αγωνιστική στην Super League Ελλάδα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο Διούδης, με τον τερματοφύλακα των «κυανέρυθρων» να υψώνει τοίχο μπροστά από την εστία του και με σωρεία επεμβάσεων να διατηρεί το 0-0.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το «τριφύλλι» τελείωσε με 17 τελικές προσπάθειες, ενώ η κατοχή μπάλας στο πρώτο ημίχρονο ήταν 75%-25%, αλλά παρόλα αυτά δεν πήρε τους τρεις βαθμούς!

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι βρίσκεται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του Πρωταθλήματος, με 32 πόντους, όσους έχει και ο τρίτος ΠΑΟΚ, με ένα ματς λιγότερο.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 56’ Αμπέντ / 36’ Χατζηισαϊας, 91’ Καραμάνος

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Μέστο, Κουτρουμπής, Τελάντερ, Πράνιτς, Ζέκα, Εσιέν (86΄Λουντ), Αμπέντ (76΄Πέτριτς), Κλωναρίδης (62΄Καλτσάς), Μπουμάλ, Μπεργκ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Διούδης, Βλάχος, Χατζηισαϊας, Ρισβάνης, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Καραμάνος, Μπακασέτας (89’ Αργυρόπουλος), Μασούρας (81’ Βιγιάλμπα), Ανσαριφάρντ (67’ Καθάριος).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου