2 Ιουλίου 2016

Ισοπαλία με Άαχεν

Ισόπαλος με 2-2 αναδείχθηκε ο Παναθηναϊκός στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο την Αλεμάνια Άαχεν.

Η ομάδα του «τριφυλλιού» δεν είχε στην αποστολή τους Ιμπάρμπο, Μολέδο, Χουλτ (έφτασε το βράδυ στο Τέχελεν), Κλωναρίδη- Νάνο (τραυματίες) και φυσικά τους Μπεργκ (άδεια), Τελάντερ (θεραπεία) που δεν είναι καν στην Ολλανδία.

Η Άαχεν προηγήθηκε 2-0 με γκολ του Φεϊζουλάχου στο 4' και στο 20' αλλά ο Παναθηναϊκός αντέδρασε. Στο 29' ήρθε η μείωση του σκορ από κάθετη μπαλιά του Βιγιαφάνιες που έβγαλε τετ α τετ τον Λουντ και ο Φινλανδός μέσος δεν λάθεψε πετυχαίνοντας το 1-2. Στο 39' ο Μέστο θα μπορούσε να ισοφαρίσει αλλά απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα πλάσαρε άστοχα. Η ισοφάριση ήρθε στο 60' με κλέψιμο του Κουτρουμπή, πάσα του Ζέκα στον Μπουμάλ και ασίστ του τελευταίου στον Βιγιαφάνιες που με κοντινό πλασέ πέτυχε το 2-2. Στο 74' παραλίγο να έρθει η ανατροπή αλλά από την κόντρα του Ζέκα με αντίπαλο η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 84ο λεπτό ο Στέφανος Κοτσόλης συγκρούστηκε στον αέρα με αντίπαλο, χτύπησε στο κεφάλι και αντικαταστάθηκε.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ο. Βλαχοδήμος (46' Κοτσόλης, λ. τρ. 85' Ο. Βλαχοδήμος ), Μέστο, Χουχούμης (65' Μαρινάκης), Ευαγγέλου (70' Στάικος), Ιβανόφ, Κουτρουμπής, Ζέκα, Λουντ (79 Μίγγος), Βιγιαφάνιες (70' Χατζηγιοβάννης), Π. Βλαχοδήμος (46' Μπουμάλ), Λέτο (46' Αμπέντ).

ΑΛΕΜΑΝΙΑ ΑΑΧΕΝ: Σπριντ, Γουίντερ, Πρόπετερ, Πουτζ, Ρούτερ, Στάφελντ, Μορ, Ερνστ, Φεϊζουλάχου (58' Σουζούκι), Λόχντεν, Μαρζούλο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου