22 Ιουλίου 2016

Φιλική τεσσάρα στη Τσβόλε

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 4-0 την Τσβόλε, στη Λεωφόρο, στο τελευταίο του φιλικό πριν τα ευρωπαϊκά ματς.

Στο πρώτο ημίχρονο, το «τριφύλλι» παρουσίασε πολύ καλά δείγματα, παίζοντας γρήγορο ποδόσφαιρο, δημιουργώντας ευκαιρίες τόσο στην κανονική ροή όσο και από «στημένες» μάλες και σημειώνοντας τρία τέρματα σε αυτό το διάστημα!

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης με την ολλανδική ομάδα συγκαταλέγονται η πρώτη εμφάνιση του Γουακάσο με την ομάδα μας, με τον Γκανέζο μάλιστα να συνδυάζει το ντεμπούτο του με ένα τέρμα, ενώ και ο Λεντέσμα έκανε σεφτέ στα γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Οι «πράσινοι» πήραν το προβάδισμα με το εκπληκτικό φαλτσαριστό σουτ του Αργεντινού μέσου που κατέληξε στο «παραθυράκι» της εστίας του Φαν Ντε Χαρτ στο 27’, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Λουντ ξεκίνησε και… τελείωσε -με κοντινό πλασέ- τη φάση στην οποία συμμετείχαν επίσης Λεντέσμα, Ζέκα, Ιμπάρμπο και Χουλτ, πετυχαίνοντας το 2-0.

Στο 40ο λεπτό, ο Γουακάσο σημείωσε το τέρμα της βραδιάς καθώς, αφού πρώτα «άδειασε» με πολύ όμορφη προσποίηση τον αντίπαλό του, στη συνέχεια έκανε ένα πλασέ που άφησε στήλη άλατος τον γκολκίπερ της Τσβόλε και κατέληξε στην  δεξιά γωνία του! Για να έρθει ο Μπεργκ στο 66’ και να μετατρέψει την «πάρε-βάλε» πάσα του Βιγιαφάνιες σε ένα ακόμα γκολ για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, νικώντας στο τετ α τετ τον Φαν Ντε Χαρτ και διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Πλέον, η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι περιμένει να μάθει ποια εκ των ΑΪΚ Στοκχόλμης ή Γιουρόπα θα τεθεί απέναντί του σε μια εβδομάδα, για το πρώτο ματς του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League…

Παναθηναϊκός: Στιλ (83’ Βλαχοδήμος Ο.), Μέστο (73’ Ρέις), Κουτρουμπής (64’ Μολέδο), Ιβανόφ, Χούλτ (73’ Νάνο), Ζέκα (74’ Στάικος), Λεντέσμα (79’ Βλαχοδήμος Π.), Λουντ, Ιμπάρμπο (64’ Βιγιαφάνιες), Γουακάσο (64’ Μπουμάλ),  Μπέργκ.

Τσβόλε: Φαν Ντε Χαρτ, Φαν Πόλεν (78’ Εβρέ), Μαρτσέλις (46’ Φαν Λόι), Πάβερτ (46’ Καραγκούνης), Βάρμερνταμ (62’ Σένκεβελτ), Σαϊμάκ (46’ Σάντλερ), Μπράμα (82’ Κβίντα), Εχιζίμπουε, Μένινγκ (75’ Τόμας), Μόκχαρτ, Νίλαντ (46’ Μαστούρ).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου