12 Αυγούστου 2018

Φιλική ήττα στη Λάρισα

ΑΕΛ - Παναθηναϊκός 1-0

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη δεν ικανοποίησε με την εικόνα της στο πρότελευταιο φιλικό πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έδωσε χρόνο συμμετοχής σε 21 ποδοσφαιριστές, με μοναδικό παίκτη που έπαιξε και στα 90 λεπτά να είναι ο Σωκράτης Διούδης. Ο αγώνας ήταν κακός ποιοτικά με λιγοστές καλές στιγμές και για τις δύο ομάδες.

Η ΑΕΛ προηγήθηκε στην πρώτη φάση που δημιούργησε. Στο 6ο λεπτό ο Πίτι συνδυάστηκε μέσα στην περιοχή με τον Κούνιτς και σχεδόν από τη μικρή περιοχή πλάσαρε εύστοχα. Ο Παναθηναϊκός απείλησε πρώτη φορά στο 24' με φάουλ του Μπουζούκη με τη μπάλα να κοντράρει και να φεύγει δίπλα από την εστία. Στο 42' το σουτ του Δώνη έξω από τη μεγάλη περιοχή κατέληξε στα χέρια του Κρίστινσον. Στο 68' χάθηκε σημαντική ευκαιρία για ισοφάριση όταν το σουτ του Κουλιμπαλί από πλάγια δεξιά έφυγε άουτ. Στο 80' ο Παναθηναϊκός σκόραρε με τον Ρεγκάκο, αλλά ο σκόρερ υποδείχθηκε οφσάιντ.

ΑΕΛ: Κρίστινσον (57' Γκέκας), Σαΐτι (81' Μάρκος), Γρομιτσάρης, Μόρας (39' Γκόλιας), Χούμπτσεφ, Φατιόν (90' Χαλάτσης), Μιλοσάβλιεφ (79' Μπάλας), Μπασέμ (57' Φριουί), Κούνιτς (46' Νούνιτς), Πίτι (57' Καρανίκας), Ντέλετιτς (81' Πινακάς).

Παναθηναϊκός: Διούδης, Γιόχανσον (62' Κουλιμπαλί), Πούγγουρας (62' Θεοχάρης), Κουρμπέλης (83' Κουντουριώτης), Μαυρομάτης (62' Οικονόμου), Χατζηθεοδωρίδης (62' Ινσούα), Κάτσε (62' Τζανδάρης), Δώνης (77' Πίσπας), Μουνιέ (62' Κολοβέτσιος), Μπουζούκης (77' Ρεγκάκος), Εμμανουηλίδης (62' Χατζηγιοβάνης).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου