18 Αυγούστου 2018

Φιλική νίκη με Λεβαδειακό

Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός 2-0

Νικηφόρα έκλεισε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος SuperLeague.

Το Τριφύλλι επικράτησε 2-0 του Λεβαδειακού στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας «Γρηγόρης Λαμπράκης» και έδειξε ότι σταδιακά ανεβάζει ρυθμούς.

Ο Παναθηναϊκός έστειλε για πρώτη φορά στα δίχτυα στο 18ο λεπτό αλλά το γκολ του Χατζηγιοβάνη ακυρώθηκε με πολύ καθυστερημένη υπόδειξη του δεύτερου βοηθού ως οφσάιντ σε μια οριακή φάση. Στο 27’, όμως, ο Χατζηγιοβάνης έστειλε ξανά τη μπάλα στα δίχτυα και αυτή τη φορά ουδείς του ακύρωσε το γκολ. Η φάση ξεκίνησε από τα πόδια του Μπουζούκη ο οποίος πέρασε όμορφη κάθετη πάσα στον Χατζηγιοβάνη που κινούμενος στην «πλάτη» της αντίπαλης άμυνας μπήκε στη μεγάλη περιοχή και από πλάγια αριστερά πλάσαρε στην απέναντι γωνία.

Ο Λεβαδειακός είχε μια καλή στιγμή στο πρώτο ημίχρονο με τον Σαβαντογκό να φεύγει κατά μέτωπο στην επίθεση ένας με έναν με τον Οικονόμου αλλά το σουτ του από το ύψος της μεγάλης περιοχής έφυγε άουτ.

Στο 57ο λεπτό ήρθε το 2-0 για το Τριφύλλι. Ο Ινσούα έκανε προσπάθεια έξω από την περιοχή, ο Μητρόπουλος έβαλε την κόντρα και η μπάλα από τα πόδια του Τζανδάρη πήγε στον Μουνιέ ο οποίος τετ α τετ με τον Επασί έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 62’ και στο 68’ ο Σωκράτης Διούδης έδειξε σε ετοιμότητα πρώτα σε τετ α τετ του Σαβαντογκό και έπειτα σε προσπάθεια του Νανγκίς από δεξιά.

Τελευταία αξιόλογη φάση στο παιχνίδι ήρθε στο 85’ με τον Παναθηναϊκό να χάνει ευκαιρία για το 3-0, όταν ο Γιόχανσον γύρισε από δεξιά στην περιοχή για τον Εμμανουηλίδη ο οποίος από κοντά πλάσαρε άστοχα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Κουλιμπαλί (67' Γιόχανσον), Πούγγουρας (58' Παντελάκης), Κολέβετσιος (75' Θεοχάρης), Οικονόμου (67' Μαυρομμάτης), Ινσούα (58' Χατζηθεοδωρίδης), Τζανδάρης (67' Στάικος), Δώνης (75' Σέχου), Μπουζούκης (73' Εμμανουηλίδης), Χατζηγιοβάνης (58' Κάτσε), Μουνιέ (67' Πίσπας).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Επασί, Τσαμπούρης (90' Βήχος), Κρνέτα (46' Αντιλεχού), Ζησόπουλος, Χατζηλάμπρος 76' Καραχάλιος), Ντιόγκο, Όμο, Βίντεκερ (51' Σουμπίνιο), Νανγκίς, Γιακουμάκης (51' Μητρόπουλος), Σαβαντογκό (64' Μαρκόφσκι).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου