6 Αυγούστου 2018

Φιλική ήττα από Ομόνοια

Ομόνοια Λευκωσίας - Παναθηναϊκός 1-0

Με καλά διαστήματα αλλά και προβλήματα κυρίως στην επιθετική του λειτουργία, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 1-0 στη Λευκωσία από την Ομόνοια, χάρη σε γκολ του Ματ Ντάρμπισιρ.

Οι πράσινοι ήταν ικανοποιητικοί στο πρώτο 20λεπτ, έχοντας τον έλεγχο, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσουν φάσεις. Η Ομόνοια ανέβασε την απόδοσή της στη συνέχεια, πήρε μέτρα στο γήπεδο και κατάφερε στο 19' να πετύχει το μοναδικό γκολ του ματς, με κεφαλιά του Ματ Ντάρμπισιρ, παλιού παίκτη του Ολυμπιακού.

Η εικόνα του Παναθηναϊκού βελτιώθηκε αισθητά στο δεύτερο μισό, με την είσοδο του Δημήτρη Κουρμπέλη να "νοικοκυρεύει" πολύ τη μεσαία γραμμή (παρότι αγωνίστηκε σαν στόπερ).

Η πρώτη φετινή εμφάνιση του αρχηγού των πρασίνων, έδωσε λύσεις, εκτός από τη γραμμή κρούσης.

Εκεί η ομάδα του Δώνη έδειξε πως χρειάζεται ενίσχυση και λύσεις, αφού παρά τις ευκαιρίες των Πίσπα (δεν τα κατάφερε σε κενή εστία) και Εμμανουηλίδη, δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα.

Ομόνοια (Κάρλος Ολίβα): Μεχίας, Βύντρα, Γκαφούρ, Κούσουλος, Λόπεζ, Ενρίκεζ, Σοάρες (69' Ζαρκίνιο), Μόντες (81' Άλμπιν), Χριστοφή (75' Εντρένα), Ζίβετς (58' Λοέ), Ντάρμπισαϊρ (43' Ραμίρες).

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης/3-4-2-1): Κότσαρης, Κουλιμπαλί (74' Οικονομόπουλος), Γιόχανσον (66' Μαυρομάτης), Θεοχάρης (75' Αποστολάκης), Οικονόμου (80' Πίσπας), Χατζηθεοδωρίδης (78' Κουντουριώτης), Κάτσε (66' Τζανδάρης), Στάικος (46' Κουρμπέλης), Δώνης (70' Εμμανουηλίδης), Χατζηγιοβάνης (46' Μπουζούκης), Ρεγκάκος (46' Σέχου).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου