2 Οκτωβρίου 2018

Ενιαίος και αδιαίρετος στον Αγιασμό

«Με μεγαλοπρέπεια και εν μέσω καταπράσινης ατμόσφαιρας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (1/10) ο Αγιασμός σύσσωμου του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου στον ιστορικό χώρο του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης».

Αναμφίβολα, επρόκειτο για μια σημαδιακή κίνηση αφού συνυπήρξαν μαζί όλα τα τμήματα και οι ακαδημίες  του Συλλόγου  μας  υπό τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού Α.Ο., κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ο ισχυρός άνδρας του Συλλόγου ανέφερε «Θεοφιλέστατε Άγιε Θεσπιών κ. Συμεών. Αγαπητά μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη , αγαπητά μέλη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ. Φίλοι και φίλες.

Θα ήθελα να ευχηθώ να έχουμε μία σεζόν γεμάτη αγάπη  και επιτυχίες σε προσωπικό επίπεδο, στις οικογένειες σας και σε αθλητικό επίπεδο.

Θα ήθελα να ευχηθώ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός ένα τριπλ κράουν , στο βόλεϊ ανδρών  να μπορέσει να ξαναγυρίσει σε τελικούς πρωταθλήματος και κυπέλλου. Για τα υπόλοιπα ομαδικά τμήματα να επιστρέψουν στην Α1 Κατηγορία , εκεί που ανήκουμε.

Σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες των ατομικών αθλημάτων εύχομαι επιτυχίες , μετάλλια και πρωταθλήματα. Υγεία, αγάπη και τύχη όλη τη χρονιά. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ».

Μαζί μας ήταν και σύσσωμη η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, με τους αθλητές, τους προπονητές, το διοικητικό προσωπικό καθώς και τις ακαδημίες της «PAO BC Academy».

Προσκεκλημένος στον Αγιασμό ήταν και ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Κ.κ. Ιερώνυμος, ο οποίος και εκπροσωπήθηκε τελικά από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Θεσπιών  κ. Συμεών, πρωτοσύγκελο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Από αυτή την Παναθηναϊκή συνάντηση δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι φίλοι των «πράσινων», που έδωσαν βροντερό «παρών» στις εξέδρες του γηπέδου.

Μετά τη λήξη της τελετής τραγούδησαν όλοι μαζί τον ύμνο του Παναθηναϊκού και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος χαιρέτισε  ένα προς ένα όλα τα τμήματα του Συλλόγου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου