3 Απριλίου 2019

Νίκη στο βόλεϊ ανδρών

Παναθηναϊκός - Κηφισιά 3-0 σετ

Ο Παναθηναϊκός μπήκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα πλέι οφ της Volleyleague καθώς επιβλήθηκε της Κηφισιάς με 3-0 σετ (25-23, 25-20, 30-28)   και πλέον θέλει άλλη μία νίκη για την πρόκριση στην ημιτελική φάση του θεσμού.

Οι «πράσινοι» έδειξαν από το πρώτο ματς με την ομάδα από τα βόρεια προάστια ότι είναι το μεγάλο φαβορί και θέλει να τελειώσει τη σειρά των αγώνων το Σάββατο.

Στο πρώτο σετ ο ΠΑΟ ήταν ανώτερος πήρε διαφορά ασφαλείας με 16-11 , οι φιλοξενούμενοι όμως κατάφεραν να πλησιάσουν σε 21-19 , αλλά ο ΠΑΟ τελείωσε το σετ με 25-23.

Στο δεύτερο σετ ο ΠΑΟ ήταν ανώτερος πήρε προβάδισμα με 18-14 και τελικά το κατέκτησε με 25-20. Σε ότι αφορά το τρίτο σετ ήταν συναρπαστικό,  το «τριφύλλι» είχε ένα συνεχές μικρό προβάδισμα όμως η Κηφισιά αντιστεκόταν και τελικά ο Παναθηναϊκός πήρε το σετ με 30-28.

Οι «πράσινοι» είχαν τη συμπαράσταση 600 οπαδών τους ενώ ανάμεσα τους ήταν και εκπρόσωποι άλλων τμημάτων όπως η Σοφία Κοσμά από το βόλεϊ γυναικών και η Τούλα Καλέντζου από το μπάσκετ γυναικών.

Σε δήλωση του στο www.panathinaikos1908.gr ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος ανέφερε «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και η εικόνα των σετ αντικατοπτρίζουν και τη δυσκολία του αγώνα. Ασφαλώς και είμαστε χαρούμενοι που κάναμε το 1-0 όμως η σειρά παραμένει δύσκολη.

Γνωρίζουμε ότι παίζουμε με μια αξιόλογη ομάδα με δυνατούς παίκτες και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις και στο δεύτερο ματς να πάρουμε τη νίκη».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου