22 Δεκεμβρίου 2019

Νίκη το μπάσκετ γυναικών

Παναθηναϊκός - Δάφνη Αγίου Δημητρίου 60-49

Εντυπωσιακή, για μια ακόμα φορά, ήταν η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Οι “πράσινες” έκλεισαν εντυπωσιακά τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα για το 2019, καθώς συνέτριψαν τη Δάφνη Αγίου Δημητρίου με 60-49 και έφτασαν στο 7-3, στην Α1 των Γυναικών, έχοντας ως κορυφαίες τις Ριντ και Τένσταλ.

Σε ένα παιχνίδι που η Ελένη Καπογιάννη στην μεγαλύτερη του διάρκεια δεν “άνοιξε” το ροτέισον, ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο από την αρχή μέχρι το τέλος κυρίως χάρη στην καλή του άμυνα, με την Δάφνη όμως να μην τον αφήνει να φτάσει την διαφορά σε επίπεδα συντριβής, αν και δεν κατάφερε να φτάσει σε κάποιο σημείο να διεκδικήσει την αναμέτρηση.

Η Τσάστιτι Ριντ ήταν για ακόμη μία φορά φανταστική και με 23 πόντους ήταν αυτή που πήρε από το χέρι το Τριφύλλι και το “έσπρωξε” στη νίκη, κάνοντας τα πάντα μέσα στο παρκέ. Άξια συμπαραστάτης, η Τζουέλ Τένσταλ με 22 πόντους, που κυριάρχησε μέσα στην ρακέτα και μαζί με την Ριντ είχαν την συντριπτική πλειοψηφία των πόντων της ομάδας. Σε κακή μέρα βρέθηκε η τρίτη Αμερικανίδα της ομάδας, Σαμάνθα Μακέι που ήταν άστοχη, ειδικά πίσω από την γραμμή των 6.75.

Το Τριφύλλι συνεχίζει με οδηγό του την καλή του άμυνα και πλέον έχει μπροστά του δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια εκτός έδρας. Στις 29 Δεκεμβρίου αντιμετωπίζει τον Παναθλητικό για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδος ενώ το νέο έτος θα κάνει ποδαρικό με ντέρμπι “αιωνίων”.

Παναθηναϊκός (Καπογιάννη): Ριντ 23, Μαυράκη, Κοίλια, Μούλη 2, Καλαμπάκου 5 (1), Καρακασίδου, Πολίτη, Δίελα 2,  Μακέι 6, Κουκή, Πρίφτη, Τένσταλ 22.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου