9 Δεκεμβρίου 2019

Νίκη το μπάσκετ γυναικών

Το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού  πέτυχε μια ακόμα σημαντική νίκη εντός έδρας κόντρα στα Μελίσσια με 76-39. Οι «πράσινες» δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα και συνεχίζουν να βρίσκονται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Αξιοσημείωτο ήταν το ντεμπούτο της Ριντ η οποία έδειξε καλά στοιχεία σημειώνοντας 22 πόντους και έγινε η πρώτη «πράσινη» μπασκετμπολίστρια που επέλεξε να φορέσει το νούμερο μηδέν Στο αγωνιστικό μέρος ο Παναθηναϊκός μπήκε δυναμικά στην πρώτη περίοδο και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο.

Οι «πράσινες» με καθαρό μυαλό και σωστές επιλογές σε άμυνα και επίθεση  βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 17-8.Ίδια εικόνα περίπου και στην δεύτερη περίοδο καθώς το «τριφύλλι» κράτησε πατημένο το γκάζι και τελείωσε το ημίχρονο προπορευόμενο στο σκορ με 39-23.

Σε ότι αφορά την τρίτη περίοδο ο ΠΑΟ διατήρησε την διαφορά σε υψηλά επίπεδα και έληξε με 54-31 ενώ η τέταρτη περίοδος  είχε διαδικαστικό χαρακτήρα και το τελικό 76-39  μιλάει από μόνο του.

Παναθηναϊκός (Καπογιάννη): Ριντ 22, Μαυράκη, Κοιλιά Π.,Μούλη 6, Καλαμπάκου 3 (1), Καρακασίδου 9 (1), Πολίτη 2, Δίελα 5 , Πρίφτη, Μακέι 14 (1), Κουκή 6, Τένσταλ 9


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου