31 Ιανουαρίου 2021

Πράσινη η Λεουτσένκα

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Γέλενα Λεουτσένκα στο γυναικείο τμήμα μπάσκετ.

Πρόκειται αναμφίβολα για μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του γυναικείου μπάσκετ στην Ελλάδα καθώς η Λευκορωσίδα σέντερ (1.96μ.) είναι ένα από τα σπουδαιότερα ονόματα που έχει πατήσει στα εγχώρια παρκέ.

Πρόκειται για μια σπουδαία προσθήκη του «τριφυλλιού» και  στόχος της είναι να βοηθήσει τα μέγιστα ώστε να επιστρέψει ο Σύλλογος εκεί που αξίζει.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Λεουτσένκα τόνισε «Είμαι πολύ χαρούμενη που έχω την ευκαιρία και επιστρέφω στην αγωνιστική δράση σε μια τόσο σπουδαία ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός με τεράστια ιστορία και τεράστια συμπαράσταση από τους οπαδούς του.

Φυσικά και η προπονήτρια  Ελένη Καπογιάννη παίζει καθοριστικό ρόλο. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι στην Ελλάδα για αυτή την ομάδα και φυσικά θα ήθελα να κατακτήσω ένα ακόμα πρωτάθλημα».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου