10 Οκτωβρίου 2021

Νίκη στο πόλο

Παναθηναϊκός - Ν.Ο. Χίου 11-7

Το τμήμα υδατοσφαίρισης του Παναθηναϊκού Α.Ο. ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του στην Α1 κατηγορία επικρατώντας του Ν.Ο. Χίου στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, στο κολυμβητήριο Γουδή.

Ο ΠΑΟ έχει επιστρέψει εκεί που ανήκει και ξεκίνησε νικηφόρα την πορεία του κατακτώντας το σημερινό ντέρμπι με τη Χίο με 11-7.

Το «τριφύλλι» με 2 τέρματα από τον αρχηγό Κουρλιάφτη και 1 του Ξενάκη βρέθηκε να προηγείται στο σκορ στο πρώτο οκτάλεπτο με 3-2.

Ο ΠΑΟ στο δεύτερο οκτάλεπτο με την πολύ καλή του άμυνα κατάφερε να κρατήσει τη Χίο χωρίς σκορ, ενώ ο ίδιος σημείωσε 2 τέρματα αυξάνοντας τη διαφορά στα 3 (5-2) στο ημίχρονο.

Στη συνέχεια, οι Χιώτες αντεπιτέθηκαν και σε λίγο χρονικό διάστημα κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια (5-5) στα μισά του τρίτου οκταλέπτου. Οι «πράσινοι» όμως απάντησαν στους φιλοξενούμενους με 2 συνεχόμενα τέρματα. Η τρίτη περίοδος, η οποία ήταν και η πιο παραγωγική ολοκληρώθηκε με 8-6 υπέρ του ΠΑΟ.

Στην τελευταία περίοδο, οι αθλητές του κόουτς Λαζαρίδη διεύρυναν τη διαφορά στα 4 τέρματα (11-7) και πήραν μια σημαντική νίκη.

Πρώτος σκόρερ για τον Παναθηναϊκό ήταν ο Ξενάκης με 3 τέρματα.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-0, 3-4, 3-1

Παναθηναϊκός (Λαζαρίδης): Ξενάκης (3), Δανούρδης, Καρακάσης, Πανταζόπουλος (1), Παπαδημητρίου (1), Ρομπόπουλος, Γαβαλάς, Χατζηστεφάνου (2), Κουρλιάφτης (2), Βέκκος (2), Παπαβασιλείου, Εγνατιάδης, Σιαμάς Π., Σιαμάς Χ., Τριχάς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου