19 Οκτωβρίου 2011

Κοντά σε συμφωνία

Πιο κοντά από ποτέ για την συμφωνία βρίσκονται ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και ο Σαουδάραβας πρίγκιπας Σουλτάν Αλ Σαούντ. Την ώρα που συνεργάτης του προετοιμάζει το έδαφος για την άφιξή του, με επιτυχία ολοκληρώθηκε και το κρίσιμο ραντεβού που έγινε ανάμεσα στις δύο πλευρές και το απόγευμα της Τετάρτης (19/10), αφού βρέθηκε η κοινή συνισταμένη για τους όρους του Memorandum of Understanding και στη συνέχεια έπεσαν οι υπογραφές.

Ο πληρεξούσιος νομικός του Σαουδάραβα, Παναγιώτης Πετρόπουλος έδωσε το έγγραφο στους νομικούς εκπροσώπους του Τζίγγερ, οι οποίοι επικοινώνησαν μαζί του, κοινοποίησαν τις προϋποθέσεις που έθεσε ο Σουλτάν Αλ Σαούντ και αυτός συμφώνησε και έδωσε εντολή να προχωρήσουν άμεσα.

Μετά από μερικές τροποποιήσεις, το MoU παραδόθηκε στον Παναγιώτη Πετρόπουλο και αυτός το επεξεργάστηκε σε συνεργασία με τον Έλληνα εκπρόσωπο Βλάση Τσάκα, σε απ' ευθείας επικοινωνία με τον ίδιο τον πρίγκιπα, ώστε να γίνουν οι τελευταίες διατυπώσεις και κατόπιν να συνταχτεί στην τελική του μορφή.

Πλέον, με τις υπογραφές που μπήκαν δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο για την άφιξη του Σουλτάν Αλ Σαούντ στην Ελλάδα, η οποία είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή (21/10), προκειμένου να συναντηθεί με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη αλλά και με κυβερνητικούς παράγοντες.

Στη συνέχεια, το Σάββατο (22/10, 19:30) θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ για να δει το ματς με τον Εργοτέλη. Ηδη, μάλιστα, από το βράδυ της Τρίτης (18/10) βρίσκεται στην Αθήνα ένας συνεργάτης του (εκτός, φυσικά, από τον Βλάσση Τσάκα), προκειμένου να προετοιμάσει το έδαφος για την άφιξή του.

Απομένει πλέον να φανεί ο τρόπος με τον οποίο θα μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ τα 20 εκατομμύρια ευρώ που έχει δεσμευθεί, μέσω της πρότασης, η πλευρά του πρίγκιπα, αν αυτό δηλαδή θα γίνει μέσω εγγυητικών τραπέζης ή μέσω αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου