12 Οκτωβρίου 2011

Νέα φανέλα στο μπάσκετ

Παναθηναϊκός και Adidas πραγματοποίησαν σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΑΚΑ την παρουσίαση της νέας φανέλας της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2011-12. Μια ιδιαίτερη εκδήλωση, με πρωταγωνίστρια πάντα την ομάδα, αλλά και τη νέα φανέλα που ενσωματώνει τεχνολογία της τελευταίας αιχμής. Οι τίτλοι, οι επιτυχίες του Παναθηναϊκού, είχαν τον πρώτο λόγο… Ότι, δηλαδή κάνει περήφανους τους φίλους του «τριφυλλιού» σε όλο τον κόσμο. «Μy team… My pride…»
Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Παύλος Γιαννακόπουλος, προλόγισε την εκδήλωση, τονίζοντας: «Φίλες και φίλοι, σας ευχαριστώ που βρίσκεστε σήμερα κοντά μας. Άλλη μία χρονιά ξεκινάει για τον Παναθηναϊκό μας, τον Πρωταθλητή Ευρώπης και Ελλάδας. Εύχομαι και τη νέα σεζόν να είμαστε και πάλι Πρωταθλητές Ευρώπης, ώστε να βάλουμε άλλο ένα αστέρι σε αυτή τη νέα φανέλα που παρουσιάζουμε εδώ σήμερα σε συνεργασία με την adidas. Εύχομαι για τη νέα σεζόν, στην ομάδα και το τεχνικό επιτελείο, υγεία και καλή επιτυχία, με στόχο για άλλη μία χρονιά την κατάκτηση και των τριών τίτλων».


Τα χρώματα των νέων εμφανίσεων είναι παραδοσιακά το πράσινο με το λευκό για την 1η εμφάνιση, το λευκό με το πράσινο για τη 2η και το μαύρο με πράσινο για την 3η. Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στις λεπτομέρειες, με το τριφύλλι να εμφανίζεται στο μπροστινό μέρος της φανέλας ενσωματωμένο στην πλέξη της, τις χαρακτηριστικές «τρεις ρίγες» της adidas να διαγράφονται εντονότερες, ενώ το χρυσό σήμα της Euroleague αποτελεί το πιο ξεχωριστό στοιχείο, αποκλειστικά σχεδιασμένο για τον Πρωταθλητή Ευρώπης για τους αγώνες της Euroleague. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού μπορούν από σήμερα να προμηθευτούν τις ρέπλικες καθώς και τις επίσημες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού από τις μπουτίκ της Ομάδας καθώς και τα καταστήματα της adidas.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου