3 Οκτωβρίου 2011

Θετικός ο Βγενόπουλος

O Aνδρέας Βγενόπουλος με ανακοίνωσή του το πρωί της Δευτέρας (3/10) τονίζει πως η πρωτοβουλία του για τη σωτηρία του Παναθηναϊκού πέφτει στο κενό και εμφανίστηκε πρόθυμος να βοηθήσει με κάθε τρόπο να μπουν νέοι σοβαροί επενδυτές στην ΠΑΕ.

Ο Βγενόπουλος αναφέρει, μάλιστα, πως είναι πρόθυμος ακόμη και να παραχωρήσει δωρεάν τις μετοχές του, για να βοηθήσει την πορεία των διαπραγματεύσεων. Είναι προφανές, όμως, πως ο Βγενόπουλος αναφερεται στην πρόταση της "Arboris Capital", που θέλει το 90% της ΠΑΕ και όχι του Πρίγκιπα που θέλει μόνο το ποσοστό του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Η ανακοίνωση:

"Η πρωτοβουλία μου για τη σωτηρία του Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκε με αποτυχία. Σήμερα, όπως εμφανίζεται τουλάχιστον, υπάρχουν πλέον και άλλες προτάσεις που μιλούν όχι για απλή σωτηρία αλλά για ένα εξαιρετικό μέλλον για την ομάδα μας. Εύχομαι να είναι πραγματικότητα και να υλοποιηθούν.

Προφανώς, για το καλό του Παναθηναϊκού, είμαι έτοιμος να συμπράξω με όποιο τρόπο επιθυμεί οποιοδήποτε σοβαρός επενδυτής: Από την δωρεάν παραχώρηση των μετοχών μου μέχρι τη συμμετοχή μου σε νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου