22 Οκτωβρίου 2011

Ήττα στο πόλο

Παρά τη συγκλονιστική συμπαράσταση 2.000 οπαδών του στο κλειστό κολυμβητήριο των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να τους ευχαριστήσει, καθώς ηττήθηκε με 6-8 από τον Πανιώνιο για το Euro Cup και η υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση απομακρύνεται, καθώς οι πράσινοι χρειάζονται νίκη με τρία τέρματα στη Νέα Σμύρνη για να πάρουν την πρόκριση στους “8”.

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με γκολ του Αφρουδάκη, όμως άμεσα ο Μιμίδης ισοφάρισε σε 1-1. Ο Τσόκας με πέναλτι έκανε το 2-1 για τους πράσινους, αλλά οι κυανέρυθροι με δύο τέρματα του Καπότση προηγήθηκαν 2-3, με τον Αφρουδάκη να ισοφαρίζει σε 3-3, που ήταν και το σκορ του πρώτου οκταλέπτου.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με δοκάρι του Κόχειλα στο δεύτερο οκτάλεπτο και ο Πανιώνιος με γκολ του Παπαδόγκονου και του Κουκή πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων (3-5), με τον Κόχειλα να έχει νέο δοκάρι!

Στο τρίτο οκτάλεπτο, ο Μιμίδης ένανε το 3-6, με τον Δερμιτζάκη να μειώνει σε 4-6. Ομως από ένα λάθος του Ρέππα, ο Καπότσης θα δώσει εκ νέου προβάδισμα τριών τερμάτων στον Πανιώνιο (4-7). Ο Κοκκινάκης θα μειώσει σε 5-7, αλλά και πάλι ο Καπότσης θα κάνει το 5-8, για να κλείσει το σκορ ο Κόχειλας γράφοντας το τελικό 6-8.

Παρά την ήττα, οι πράσινοι χειροκροτήθηκαν από τους οπαδούς τους που δημιούργησαν φανταστική ατμόσφαια...

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 0-2, 1-2, 2-1

Παναθηναϊκός: Γιώργος Αφρουδάκης 2, Τσόκας, Γιάννης Κόχειλας, Δερμιτζάκης, Κοκκινάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου