11 Ιουλίου 2014

Πρώτο φιλικό

Άρκα Γκντίνια – Παναθηναϊκός 0-1

Πρώτο φιλικό, πρώτη νίκη για τον Παναθηναϊκό στην Πολωνία

Την πρώτη του νίκη για την αγωνιστική περίοδο 2014-15 σημείωσε σήμερα ο Παναθηναϊκός, που επιβλήθηκε με 1-0 σε φιλική αναμέτρηση της Άρκα Γκντίνια χάρη σε γκολ του Πέτριτς, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας.

Ο Κροάτης επιθετικός βγήκε στην «πλάτη» της αντίπαλης άμυνας, μετά από ωραία πάσα του Ατζαγκούν, έκανε το «σκαφτό» σουτ που σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι, αλλά στην επαναφορά πήρε το ριμπάουντ και σημείωσε το νικητήριο γκολ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Αναστασίου έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους ανεξαιρέτως τους «πράσινους», με τον Μπούρμπο μάλιστα να κάνει ντεμπούτο.

ΣΚΟΡΕΡ: 37’ Πέτριτς

ΑΡΚΑ ΓΚΝΤΙΝΙΑ: Σκορον, Κοβάλσκι, Μαρτσάνικ, Σομπιεράι, Βαρχόλακ, Λουκασέβιτς, Ναλέπα (89’ Γκαλέφσκι), Οντούνκα (60’ Βογιόφσκι), Λεχ (86’ Κοζιάλβα), Καλδερόν (73’ Άμποτ), Τζαγιελιο (80’ Σουλέφσκι).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοτσόλης (62’ Κότσαρης), Σπυρόπουλος (62’ Μπούρμπος), Ρισβάνης (46’ Κουτρουμπής), Τριανταφυλλόπουλος (46’ Μέντες), Μυρθιανός (46’ Νάνο), Λαγός (46’ Δώνης), Μαλντίν (46’ Ντίνας), Χουχούμης (46’ Νιούμαν), Ατζαγκούν (46’ Ζέκα), Πέτριτς (46’ Κλωναρίδης), Μπεργκ (46’ Καρέλης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου