24 Ιουλίου 2014

Νίκη με Ατρόμητο

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 2-1
 
Ο Παναθηναϊκός έδωσε το τελευταίο του φιλικό πριν το πρώτο ματς με την Σταντάρ Λιέγης στο Βέλγιο, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, απέναντι στον Ατρόμητο στη Λεωφόρο, κερδίζοντας το ματς με 2-1.

Οι «πράσινοι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ μετά το τέρμα που πέτυχε ο Μπρίτο για τους Περιστεριώτες στο 19’, με κοντινό πλασέ, ωστόσο κατάφεραν αρχικά να ισοφαρίσουν μετά από πολύ ωραία ομαδική συνεργασία των Μέντες, Μπεργκ, Ζέκα και Πέτριτς και το γκολ του τελευταίου στο 34ο λεπτό. Ενώ έκαναν την… ολική ανατροπή, στο 77’, μετά από ασίστ του Ζέκα και εκπληκτικό τελείωμα του Κλωναρίδη!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπεργκ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Κούρο, δύο λεπτά πριν τη λήξη, ωστόσο δεν κατάφερε να το μετουσιώσει σε γκολ, αστοχώντας στην εκτέλεση…

ΣΚΟΡΕΡ: 34’ Πέτριτς, 77’ Κλωναρίδης / 19’ Μπρίτο

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοτσόλης (86\ Στιλ), Σίλντενφελντ (68’ Κλωναρίδης), Κουτρούμπης, Τριανταφυλλόπουλος (75’ Σπυρόπουλος), Νάνο (81’ Χουχούμης), Μέντες, Πράνιτς (56’Λαγός), Ατζαγκούν (60’ Ντίνας), Ζέκα, Πέτριτς (60’ Καρέλης), Μπεργκ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσέναμο (65’ Μπάρκας), Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Μπρίτο (46’ Τάτος), Γεωργίου (46’ Ναπολεόνι), Νάστος, Γιαννούλης (65’ Κούρος), Καραμάνος, Δημούτσος (46’ Μπάλλας), Λαζαρίδης, Γκαρσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου