21 Μαρτίου 2022

Νίκη στο βόλεϊ ανδρών με οσφπ

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 3-0 σετ

Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Ολυμπιακού με 3-0 και πήρε διαφορά πέντε βαθμών στην υπόθεση τίτλου αποκτώντας έτσι σημαντικό προβάδισμα για την πρωτιά.

Ένα πολύ σημαντικό τρίποντο πήρε ο Παναθηναϊκός βάζοντας πλώρη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος καθώς κατάφερε και αποσπάστηκε με πέντε βαθμούς από Ολυμπιακό και  Φοίνικα Σύρου.

Όπως και να έχει το ματς του Σαββάτου παίζει καθοριστικό ρόλο και αναμφίβολα οι «πράσινοι» θα διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό κόντρα στους νησιώτες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Παναθηναϊκός μπήκε δυναμικά στον αγώνα και κατάφερε και να πάρει το προβάδισμα με 8-4 δείχνοντας μεγάλη ενέργεια και σωστά τελειώματα.

Ο ΠΑΟ διατήρησε το προβάδισμα με έξυπνες ενέργειες του Ντεν Ντρις και του Ρανγκέλ και πήγε το σκορ στο 12-8.  Το «τριφύλλι» δεν έχασε σε κανένα σημείο του ματς τη συγκέντρωση του και κατάφερε να διατηρήσει την ίδια διαφορά πόντων στο κομβικό σημείο του 22-18.  Τελικά ο ΠΑΟ το κατέκτησε με 25-20 κάνοντας το 1-0.

Στο δεύτερο σετ ο Παναθηναϊκός μπήκε πάλι καλά πήρε  προβάδισμα με 10-6 με τον Ντεν Ντρις στο σερβίς. Στη συνέχεια πήρε σκυτάλη ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος που το μετέτρεψε σε 13-6.

Το «τριφύλλι» ανέβασε ρυθμό και με τον Στάλεκαρ να σκεπάζει το φιλέ έκανε το 18-8 με τρία συνεχόμενα μπλοκ. Οι «πράσινοι» δεν σταμάτησαν και το πήγαν στο 22-10 και τελικά το πήραν με 25-11 κάνοντας το 2-0.

Αναφορικά με το τρίτο σετ  το «τριφύλλι» ήταν και πάλι μπροστά στο σκορ με 7-5 με εναέριο Πρωτοψάλτη ενώ με πανέξυπνο άσο ο ίδιος έκανε το 11-8.

Άξελ και Ρανγκέλ συνδυάστηκαν άψογα και έκαναν το 17-13  ενώ η ίδια διαφορά παρέμεινε μέχρι το 21-17 και το πήρε με 25-18.

Σε δήλωση του ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος τόνισε «Με αφήνει ικανοποιημένο το σκορ, δηλαδή η καθαρή νίκη. Πρώτον γιατί τη θέλαμε πολύ και δεύτερον επειδή μας διατηρεί σε μια κατάσταση πρωταθλητισμού. Αυτή η νίκη δεν είναι μισό πρωτάθλημα. Απομένουν 6 δύσκολα παιχνίδια. Έχουμε να πάμε σε δύο δύσκολες έδρες. Έχουμε πολύ δύσκολους αντιπάλους. Θέλουμε να φτάσουμε το πρωτάθλημα και να φτάσουμε 6 νίκες.

Από κει και πέρα ένα παιχνίδι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού είναι πάντα ξεχωριστό.  Χαιρόμαστε να παίζουμε τέτοια ματς. Όταν έρχεται και η νίκη είμαστε διπλά χαρούμενοι. Ευχαριστούμε για την στήριξη. Ο κόσμος αυτός μας έχει στηρίξει και στα δύσκολα. Όλες αυτές οι εκδηλώσεις χαράς μας τιμούν».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου