13 Ιανουαρίου 2023

Ποδόσφαιρο γυναικών: διπλό στη Μύκονο

Μύκονος - Παναθηναϊκός 1-3

Το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού επιβλήθηκε εκτός έδρας της Μυκόνου με 3-1 στην 4η εξ αναβολής αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.

Οι συνθήκες του αγώνα ήταν δύσκολες λόγω του δυνατού αέρα και δεν ήταν εύκολο να παιχτεί ποιοτικό ποδόσφαιρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός παρατάχθηκε χωρίς τις Πετροπούλου και Κοκοτσάκη.

Παρόλα αυτά οι «πράσινες» με υπομονή και επιμονή κατάφεραν και άνοιξαν το σκορ στο 25΄ με την Νταρζάνου έπειτα από ωραίο συνδυασμό. Περίπου τέσσερα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά της Χαράς Δημητρίου να βρει δίχτυα και να διπλασιάσει τα τέρματα για το «τριφύλλι». Το πρώτο ημίχρονο έληξε 0-2 υπέρ των «πρασίνων».

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του κόουτς Χαραλαμπίδη συνέχισε να έχει τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας αλλά η Μύκονος κατάφερε με πέναλτι στο 69’ να μειώσει σε 1-2. Ωστόσο, η Ντζάνη είχε την απάντηση καθώς στο 87’ με ωραία ενέργεια πέτυχε το τρίτο γκολ για τον Παναθηναϊκό διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού (Γιάννης Χαραλαμπίδης): Ανδρή, Δημητρίου, Κουκουλοπούλου, Δούλη, Τσιρούλη, Καμαριανού, Λόγου, Σιαφαρίκα, Νταρζάνου, Ντζάνη, Δεσπολλάρη, Μπριάνα, Δέλιου, Ανδρικοπούλου, Μαρουδίτση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου