13 Φεβρουαρίου 2023

Ποδόσφαιρο γυναικών: νίκη με Ατρόμητο

Παναθηναϊκός - Ατρόμητος 2-1

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Ατρόμητου Αθηνών με 2-1 στο ντέρμπι της Β΄Εθνικής και έχει θέσει γερές βάσεις για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Οι «πράσινες» κατάφεραν και πήραν τη νίκη κόντρα στην αξιόμαχη ομάδα του Ατρόμητου Αθηνών στο γήπεδο του Ρουφ και πλέον είναι το φαβορί για την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια.

Οι «πράσινες» κατάφεραν και λύγισαν τη μοναδική ομάδα που τις είχε κερδίσει ως τώρα τον Ατρόμητο με 2-1 και εδραιώθηκαν για τα καλά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Από πλευράς Παναθηναϊκού ο κόουτς Γιάννης Χαραλαμπίδης παρέταξε τις εξής: Πετροπούλου, Τσιρούλη, Δημητρίου, Κοκοτσάκη, Γρηγοροπούλου, Καμαριανού, Λόγου, Νταρζάνου, Ντζάνη, Δεσπολλάρη και Μπριάνα.

Επίσης αγωνίστηκαν και οι Ανδρικοπούλου, Δέλιου, Κουκουλοπούλου, Μαρουδίτση και Δούλη.

Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο καθώς έμεινε πίσω στο σκορ στο 44΄ με 0-1 με γκολ που πέτυχε η Μοσκοφίδου.

Ωστόσο στο 48 η Κοκοτσάκη με πλασέ έφερε το ματς στα ίσα και το νικητήριο γκολ για τον Παναθηναϊκό σημείωσε η Μπριάνα στο 83΄ που διαμόρφωσε και το τελικό 2-1.

Με αυτή τη νίκη ο Παναθηναϊκός έφτασε τους 24 βαθμούς τη στιγμή που ο Ατρόμητος έχει 18 βαθμούς με ένα ματς λιγότερο.

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη ομάδα στη βαθμολογία ανεβαίνει απευθείας στη μεγάλη κατηγορία αν έχει 6 βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη  ενώ αν έχει λιγότερη διαφορά θα παίξει μπαράζ με τη δεύτερη ομάδα, ωστόσο κουβαλάει τους βαθμούς από το πρωτάθλημα σε αυτούς τους δύο αγώνες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου