26 Φεβρουαρίου 2023

Πόλο: ήττα από Βουλιαγμένη

Παναθηναϊκός - Ν.Ο. Βουλιαγμένης 5-11

Η ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τον ΝΟ Βουλιαγμένης με 5-11 ωστόσο έδειξε ότι πλέον μπορεί να κοιτάζει κατάματα όλους τους αντιπάλους.

Ναι μεν το «τριφύλλι» ηττήθηκε από τον πολύ δυνατό αντίπαλο του όμως έδειξε ότι έχει σθένος κόντρα σε οποιαδήποτε ομάδα και μπορεί να την αντιμετωπίσει.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην κατάφερε να αποφύγει την ήττα αλλά σταδιακά φτιάχνει μια ομάδα με χαρακτήρα.

Στο αγωνιστικό μέρος ο Παναθηναϊκός πάλεψε το ματς από κει και πέρα  δεν μπόρεσε τελικά να κερδίσει κάτι παραπάνω.

Σε δήλωση του ο Δημήτρης Μάζης ανέφερε «Ξέραμε από την αρχή ότι παίζουμε με έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο και δώσαμε μια μάχη. Θα μπορούσαμε να είχαμε λειτουργήσει καλύτερα σε κάποιες φάσεις του αγώνα ωστόσο δεν είναι τόσο εύκολο όταν παίζει σε αυτό το επίπεδο. Εμείς συνεχίζουμε και προετοιμαζόμαστε για τους επόμενους αγώνες με στόχο να επιστρέψουμε στα καλά αποτελέσματα».

Οκτάλεπτα: 1-2, 0-4, 3-2, 1-3

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Τζελάτης, Κανδανολέων, Χωματάς, Δευτεραίος 1, Τόττης 1, Άντζιτς, Σγουρίδης, Χατζηγούλας 1, Δερμοτζάκης, Σιαμάς Π., Αλβέρτης, Κρατημένος, Σιαμάς Χρ. 2, Ζερβουδάκης.

Ν.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Καστρινάκης 2, Καλογερόπουλος, Τρούλος 3, Νικολαΐδης 3, Παπσηφάκης 2, Γούντχεντ, Αλαφραγκής, Καπότσης 1, Κωνσταντόπουλος, Φάρμερ, Ανδρεάδης, Αλμύρας, Μπελέσης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου